V pondělí 19. listopadu radní projednávali personální obsazení nově vzniklé organizace. Podle mluvčího radnice Pavla Zrny bylo před nedávnem sice vypsáno výběrové řízení na post ředitele sportovišť, ale podle radních je žádný z přihlášených kandidátů neoslovil se svou koncepcí. Rada města proto výběrové řízení zrušila.

Využijí zkušenosti

„Vzhledem k tomu, že se jedná o vytvoření nové organizace, která bude řešit nejen správu sportovních objektů, ale i požadovanou obsahovou náplň a na zahájení činnosti k 1. lednu 2013 už není mnoho času, rozhodli se radní využít zkušeností jednoho ze stávajících vedoucích sportovních objektů a dočasně pověřili zastupitele města Kroměříže Karla Holíka vedením sportovišť s účinností od 1. prosince 2012, nejdéle do 31. prosince příštího roku," informoval Zrna.

Radní také podle něj ustanovili pracovní skupinu ve složení Šárka Kašpárková, Věra Knapková, Petr Sedláček, Blanka Šimůnková a Marek Šindler, která bude na zajištění plynulého rozjezdu nové příspěvkové organizace dohlížet.