Ovarovou polévku, tlačenku, sekanou, pečené, obcházku a další zabíjačkové dobroty zpracovávali až do půlnoci. Vepřové speciality chystají pro účastníky již osmadvacátého turistického Putování okolím břestecké skály, které se uskuteční v sobotu. Start i cíl stejně jako voňavé masou účastníci pochodu najdou v hale na břesteckém fotbalovém hřišti.
ME ve fotbale 2024:
Vše o české reprezentaci, zápasy, výsledky i zprávy ze světa fanouškůSedm prasat nasytí turisty
Břestek - Do porcování, vaření a zpracovávání sedmi čuníků se pustili členové břesteckého fotbalového klubu a Spolku pro udržení tradic. Patnácti členný tým v čele s řezníkem Ladislavem Zámečníkem začal s prací v čtvrteční šestou hodin ráno.
Do porcování, vaření a zpracovávání sedmi čuníků se pustili členové břesteckého fotbalového klubu a Spolku pro udržení tradic. Patnácti členný tým v čele s řezníkem Ladislavem Zámečníkem začal s prací v čtvrteční šestou hodin ráno.
|
Foto: DENÍK/Milan Zámečník