Letošní soutěže se zúčastnilo osm družstev a závodilo se v disciplínách poznávání ryb, živočichů a rostlin, přičemž čtvrtou disciplínou byly testy ze všech oblastí rybářství: následovaly dva závody v lovu udicí na plavanou a poslední nejnáročnější disciplína, rybolovná technika – terčové a dálkové soutěže na hřišti. Družstvo Moravského územního svazu startovalo ve složení: žáci – Ondra Honzírek, Jakub Ondruch, Robert Traj, Jan Bombera, Julie Šulová – žákyně, Zavadil Radek – junior.

„Ve třídenním maratonu soutěží získali naši mladí rybáři řadu vítězství v jednotlivých disciplínách a po sečtení výsledků naše družstvo získalo nádherné medailové umístění a pohár za druhé místo,“ podotkl za kroměřížské rybáře Karel Netolický s tím, že za výsledkem se skrývá dlouholetá práce nejen dětí, ale i vedoucích a trenérů Stanislava Honzírka, Petra Brokeše, Jiří Šuly a dalších. (hed)

K tragické dopravní nehodě došlo před šestou hodinou ranní mezi obcemi Srnov a Dřínov. Zemřela při ní šestatřicetiletá řidička osobního auta značky Dacia Logan, která narazila do stromu.
Tragická nehoda u Dřínova: o život tam přišla ráno řidička Dacie Logan