Cílem festivalu je představit kvalitní podniky vybraných měst. Letos se tak akce zúčastnil hotel Vega z Pozlovic, restaurace Tomášov ze Zlína, restaurace Cukrovar z Holešova, hotel Octárna a restaurace U Bruna z Kroměříže.

„Přestože nám počasí příliš nevyšlo, tak lidé přišli, bavili se a užili si to," pochvalovala si manažerka hotelu Octárna Lenka Schützová.

Vrcholem gastronomického programu festivalu byl podle ní pro letošek bezmála padesátikilový tuňák.

„Toho totiž odborník naporcoval a nafiletoval přímo před zraky diváků a podal k němu i velmi zajímavý výklad, poté jsme rybu ugrilovali a sklidila velký úspěch," pousmála se manažerka. Dalšími taháky víkendové akce pak byl prodej humrů a ústřic. „Nyní už se těšíme na příští ročník, doufejme že s lepším počasím," uzavřela manažerka.