Úspěchu výstavy napomohlo podle organizátorů dobré počasí, doprovodný hudební program a také dva prodloužené víkendy. Výstaviště navíc nechalo zbudovat další parkoviště a lidé to tak neměli se svými nákupy daleko.

„Letošní rekordní zájem je pro nás velice pozitivní, zároveň nás však nejvíc těší kladné ohlasy návštěvníků i prodejců, kteří si akci pochvalují," řekla manažerka výstavy Miroslava Ševčíková.

Lidé podle ní oceňují, že se na Florii mohli nejen inspirovat ve venkovních zahradách či vnitřní expozici Májová zahrada, ale také si nakoupit sazenice, rostliny a potřeby pro dům a zahradu.

Dalším lákadlem byly doprovodné akce. „Velký zájem vzbudilo páteční vystoupení kapely Michal Tučný Revival Band, výstava svatebních šatů či klání floristů, kteří soutěžili o nejhezčí svatební vazbu," míní manažerka výstavy.

Kromě tisíců rozkvetlých řezaných a balkonových květin v expozici Májová zahrada si mohli návštěvníci prohlédnout také nákladní tatru, se kterou Karel Loprais třikrát zvítězil na Rally Paris Dakar.

Letošní sezona na kroměřížském výstavišti navíc touto jarní akcí pořád ještě teprve začíná: kromě menších prodejních expozic se už pořadatelé začínají chystat na výstavu Floria Léto 2015, která se bude konat 27. až 30. srpna.