Letos se diváci mohou těšit hned na dva legendární muzikály, na autorskou hru, v níž vzdá divadlo hold dvojici cestovatelů Zikmundovi a Hanzelkovi, i na klasické a životopisné drama. S ročním předplatným je podobně jako se sezonním spojena výrazná sleva na vstupenky, ale i řada dalších výhod, například zcela mimořádná beseda s herci, která následuje bezprostředně po každém představení.

„Roční předplatné prodáváme od 1. listopadu. Předplatenka obsahuje pět představení a hned několik bonusů. Jedním z nich je i dáreček do kuchyně od našeho nového generálního partnera. Stávajícím předplatitelům podržíme jejich místa až do 31. prosince," uvedla šéfka vnějších vztahů Vladimíra Dvořáková a dodala, že představení pro držitele ročního vánočního předplatného se budou konat vždy v pátek od sedmnácti hodin.

Na co se můžete těšit?

J. Kander J. Stein F. Ebb: ŘEK ZORBA

V předvečer druhé adventní neděle 8. prosince vtrhne na jeviště Velkého sálu Řek Zorba a s ním i příval energie, nekonečné naděje, volnosti a životního optimismu.

V titulní roli legendárního muzikálu se bude střídat Dušan Sitek, který po pětadvacetiletém angažmá ve zlínském divadle odešel před dvěma lety do Prahy, a Zdeněk Junák z Městského divadla Brno, tvář populární například i díky seriálu Četnické humoresky. V režii umělecké šéfky Hany Mikoláškové se v Zorbovi představí také celý soubor zlínského divadla. Jednu z hlavních rolí přijala i Zuzana Sapárová. Mladá talentovaná zpěvačka z Otrokovic se sametovým hlasem je členkou kapely F-durr Jazzband a okouzlila i porotu soutěže ČeskoSlovensko má talent.

V. Fekar P. Štindl J. Taussiková: PALUBNÍ DENÍK H+Z

Na jaro příštího roku pro Vás divadlo připravuje Palubní deník Hanzelky a Zikmunda. Příběh dvojice slavných cestovatelů se na jevišti objeví vůbec poprvé. Vstříc dobrodružství, napříč světadíly, navzdory počasí i režimu se diváci s herci vydají v režii Petra Štindla.

J. Steinbeck: O MYŠÍCH A LIDECH

V dubnu 2013 divadlo představí nesmrtelné drama nositele Nobelovy ceny Johna Steinbecka o iluzích a nesplněných snech O myších a lidech. Režie se ujme I. Krobot.

B. Lane J. Werich J. Voskovec: DIVOTVORNÝ HRNEC

Divotvorný hrnec, první opravdový americký muzikál, který objevil v roce 1948 v pražském Divadle V + W, se nesmazatelně zapsal do divadelní historie. V komediálním příběhu, zasazeném do pomyslného jihoamerického státu Missitucky, hraje hlavní roli hrnec plný zlata. Jihočech Josef Maršálek ho před odchodem z domova ukradne třeboňskému vodníkovi Čochtanovi v naivní víře, že díky němu v Americe snadno zbohatne a své jediné dceři Káče zajistí bezstarostný život. A protože zmíněný hrnec má navíc kouzelnou moc splnit tři přání, není nouze ani o překvapivé dramatické zápletky.

F. Kožík: NEJVĚTŠÍ Z PIEROTŮ

Na jevišti ožije příští rok i postava česko-francouzského herce Jeana Gasparda Deburau, umělce, jehož cesta ke slávě je trnitá a úspěch, kterého se nakonec přece jen dočká, bude mít i temné stránky.

Kolik stojí předplatné a jak si ho objednat?

Cena předplatného pro nové předplatitele skupiny R1 je 790,- Kč. Cena předplatného pro stávající předplatitele skupiny R1 je 750,- Kč.

Předplatné je možné zakoupit v pokladně divadla v pondělí až pátek od 11 do 18 hodin a vždy hodinu před každým představením.

Objednávkový formulář můžete vyplnit také pohodlně z domova na www.divadlozlin.cz v sekci Předplatné.

Jaké jsou bonusy a výhody?

- známý divadelní magazín Tady a teď! do schránky pravidelně a zdarma

- po každém představení beseda s herci

- jeden lístek zdarma na představení MDZ ve Studiu Z či v Dílně 9472

- jisté místo

- předplatenka je přenosná když nebudete mít zrovna čas, můžete ji někomu půjčit

- právo přednostní rezervace na hostující soubory

- dárek do kuchyně od generálního partnera