Tamní Spa hotel Lanterna je skutečnou oázou klidu, kde díky osobní péči a prvotřídním službám zapomenete na starosti a naplno si užijete chvíle ve dvou.

Výborné zázemí pro relaxaci skýtá hotelové L-Spa s bazénem a saunovým světem s nabídkou thajských, ayurvédských a balijských masáží od rodilých asijských terapeutů.

Poslední novinkou jsou víkendové saunové rituály a beauty ošetření ayurvédskou značkou Lakshmi s bio certifikáty.

Zkuste třeba Anti Age Royal - hodinu a půl trvající luxusní ošetření celého těla, při němž se využívá nejen působení kosmetických produktů a vonných olejů, ale i barev, hudby a speciálních masážních technik k harmonizaci čaker.

Bazény jsou vyhřívané až na 36°C

Kromě L-Spa, kam si snadno zajdete v županu přímo z hotelového pokoje, můžete využít i blízké relaxační centrum Wellness Horal s termálními bazény, fitness centrem a saunovým světem.

Hosté Lanterny do něj mají volný vstup, i s možností bezplatného hotelového transferu.

Tři termální bazény ve Wellness Horal jsou vyhřívané až na 36°C, saunové rituály se konají až devětkrát denně a k dispozici je tu i fitness centrum.

Užijte si Valentýnské menu

Třešinkou na dortu je hotelová gastronomie šéfkuchaře Josefa Tydlačky zaměřená na moderní krajovou kuchyni. Zážitková restaurace Vyhlídka navíc nabízí každé dva měsíce nové menu snoubené s víny vždy jednoho vybraného vinařství a další zajímavé akce. Od 14. do 16. února si můžete vychutnat i Valentýnské menu. A večer zakončit posezením ve skvěle zásobeném Cocktail baru.

Když si objednáte pobytový balíček Romantické hýčkání, kromě standardních služeb v podobě snídaně, večeře a neomezeného vstupu do wellness obdržíte i masáž, beauty ošetření, večeři v zážitkové restauraci při svíčkách nebo snídani do postele. Nároční hosté vyhledávají ubytování v luxusních apartmánech Suite Spa, které mají i vířivku a krb na pokoji.

Když k tomu přičtete možnost lyžování na sjezdovce Razula hned naproti hotelu, kilometry běžkařských stop a trasy vhodné pro procházky zimní krajinou, máte dokonalý plán na víkend ve dvou.

Více o Spa hotelu Lanterna na www.lanterna.cz