Dnes s manželem provozuje restauraci, která jako jediná ve Vsetíně nabízí jídla až do dvou hodin do rána. V podniku dnes pracuje téměř celá rodina.

„Hnacím motorem je naše babička, zvaná vnuky Zmrzlinka. Letos oslaví sedmdesát, ale elánu má jako dvacetiletá,“ směje se podnikatelka.
Objekt, kde se restaurace nachází, dostal její otec v restituci. Manželé Karolovi tam zavedli krátce po revoluci prodejnu s potravinami.

„Poté, kdy se objevily supermarkety, začala být situace neudržitelná a museli jsme přemýšlet, jak dál,“ vzpomíná Karolová.
Obchod tedy manželé zavřeli a otevřeli si bar, který zpočátku vybavili hracími automaty.

Ivana Karolová začínala s prodejnou potravin. Po nástupu hypermarketů byla ale situace neudržitelná

„Ty jsme ale zrušili. Stahovala se k nám hlučná společnost. Dostávali jsme stížnosti a navíc jsme si stejně přáli kulturnější prostředí,“ popisuje Karolová.

Dnes podnik nabízí sto šedesát jídel. Majitelka restaurace je přitom v práci doslova jako ve svém živlu. Když má volný čas, baví se často vymýšlením různých receptů, u čehož jí asistuje i syn Pavel. S vlastní specialitou ze směsi kuřecího masa nazvanou Cipísek dokonce zabodovali v jedné televizní soutěži.

„Objevili jsme se v televizi s manželem dokonce ve valašských krojích,“ říká podnikatelka a ocitovala slogan, jímž se prý řídí:
„Šťastnému podnikateli nejde o shromažďování kapitálu, ale o to, jakou u toho zažije srandu. A tohle ve velké míře platí i u nás,“ dodala Karolová