Sportovní fanoušci, pozor! Pokud se chystáte mezi 9. a 25. únorem během zimní olympiády v korejském Pchjongčchangu navštívit Olympijské festivaly v Brně a Ostravě, máme pro vás jedinečnou nabídku: pokud si v pondělí 5. února koupíte váš regionální Deník, vyděláte.

Za 17 korun totiž dostanete speciální přílohu s podrobným průvodcem Olympijskými festivaly a součástí přílohy bude i voucher, který si pak přímo v dějišti festivalu vyměníte za volnou vstupenku v hodnotě 50 Kč.

Prohlídka Olympijského parku na brněnském výstavišti za přítomnosti předsedy ČOV Jiřího Kejvala.
Jiří Kejval chválí Olympijský festival v Brně. Nabídne zábavu pro celé rodiny

A to není vše. Získat můžete ještě další vouchery a tím i volný vstup klidně pro celou rodinu. To pokud si za pouhých 39 korun zakoupíte aktuální vydání časopisu TV Star s nepostradatelným průvodcem zimní olympiádou 2018, kde najdete dvojici voucherů na vstup zdarma. A jeden voucher pak umístíme ještě v sobotu 10. února do oblíbené přílohy Deník Víkend.

Celkem tak můžete za 73 korun získat dvoje noviny, skvělý časopis a navrch ještě 4 vstupenky v hodnotě 200 korun. To se vyplatí! 

Festivalový DeníkZdroj: Deník

Olympijské festivaly nabídnou od pátku 9. února spoustu zábavy. A vše popíše zvláštní pondělní příloha Deníku. Kromě voucheru na volnou vstupenku v ní najdete plánky obou festivalových míst ve vítkovické Ostravar Aréně a v pavilonu Z brněnského výstaviště, fotografie z příprav festivalů, program více než dvoutýdenní akce s největšími lákadly nebo rady, jak nejlépe do Brna a Ostravy přicestovat i z jiných koutů Česka.

Předseda ČOV Jiří Kejval, primátor Ostravy Tomáš Macura, česká sjezdová lyžařka Kateřina Pauláthová a hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák si ve čtvrtek 1 února prohlédli aktuální stav příprav v Olympijském festivalu v okolí Ostravar Arény.
Inspekce Olympijského festivalu v Ostravě dopadla na výbornou

Návštěvníci si budou moci na vlastní kůži vyzkoušet zimní olympijské sporty. K dispozici jim v Ostravar Aréně a na brněnském výstavišti budou například bruslařský okruh, dráha pro biatlon se střelnicí, dráha na curling nebo třeba rampa pro snowboardy.

Na velkolepé společenské akci nebude chybět ani Deník, mediální partner akce. Pro návštěvníky festivalu připravujeme několik překvapení. Tím hlavním je speciální novinářská zóna. Co nabídne?

„Redaktoři Deníku budou přímo na místě každý den dělat noviny, psát reportáže z dění na Olympijském festivalu v Ostravě i v Brně, pořizovat rozhovory se známými sportovci, ale i s běžnými návštěvníky akce, pro které budeme navíc denně vydávat speciální festivalovou přílohu,“ přibližuje ředitel redakcí Deníku Roman Gallo.

Předseda Senátu Milan Štěch.
Česko na zahájení OH zastoupí Štěch. Babiš nepoletí: Stát není cestovní kancelář

Lidé si současně budou moci odnést unikátní památku z našeho fotokoutku: vlastní titulní stranu, na níž bude jejich fotografie. Fotit se mohou jednotlivci i celé skupiny.

„Pěkná vzpomínka to může být třeba pro rodiny s dětmi,“ dodává Gallo. Fotografovat se lidé budou moci i v módních doplňcích ze speciální olympijské kolekce společnosti Alpine Pro, která Deníku zapůjčila například šály nebo slavnou čepici Raškovku.  

Kromě toho zóna Deníku nabídne i další program a soutěže. „Návštěvníci akce se u nás budou moci zahřát dobrou kávou nebo si zasoutěží na biatlonovém trenažéru Kondice,“ říká Jana Švecová, ředitelka eventového oddělení Deníku. „O víkendech rovněž uspořádáme soutěž Najděte eskymačku Deníku. Kdo ji na festivalu objeví a vyfotí se s ní, může vyhrát vstupenky na skvělé koncerty, letní festivaly nebo do divadel,“ podotýká Švecová.

Prohlídka Olympijského parku na brněnském výstavišti za přítomnosti předsedy ČOV Jiřího Kejvala.
Olympijský festival v Brně: start za sedm dní, nabídne cestování vlakem zdarma
Jaromír Jágr na tiskové konferenci
Jágr potvrdil start proti Benátkám i možný přesun do Třince