„Jediným odchodem je návrat brankáře Tomáše Janků do Zubří, kde by měl hrát v prvním týmu," potvrdil jedinou ztrátu předseda bystřické házené Jan Vejrosta.

Naopak trenér Bohumil Kolář, který se rozhodl o další rok prodloužit svou spolupráci, se může těšit na dvě nové tváře. Asi největší radost mu udělal návrat zkušeného pivota Radima Kovaříka (na snímku), jenž naposledy působil v Přerově. „Na sklonku své kariéry se rozhodl pro návrat domů, což nás samozřejmě těší. Druhou posilou bude brankář Dan Krupa, který přichází ze Zubří," upřesnil šéf klubu.

Začátkem srpna by se do přípravy týmu měla zařadit i trojice bystřických hráčů, která byla uvolněna na hostování do kádru extraligového Zlína. „Vedení nováčka projevilo zájem o naše dva nejlepší střelce Zbránka s Debešem, k dispozici jim bude i talentovaný Radek Doležel. Jednat se ale bude spíše o občasné starty a v případě termínové kolize vše budeme řešit dle aktuální situace. Navíc pro jedno utkání mohou mít ve Zlíně na soupisce maximálně dva hráčů se statusem hostování," upřesnil Vejrosta, který stejně jako fanoušci bystřické házené věří, že současný kádr bude opět čeřit vody v nejvyšších patrech tabulky.

„Hlavně budeme chtít bavit naše diváky. A jestli ještě myslíme na postup mezi elitu? Nikdy neříkej nikdy, ale v nadcházející sezoně to není náš cíl," dodal s úsměvem Jan Vejrosta.