„Asi jsme bod ztratili, měli jsme možnost posledního útoku. Vzhledem k tomu, že ale se po celý čas oba celky přetahovaly o vedení, remíza je asi spravedlivá,“ sportovně uznal asistent trenér Lesany Tomáš Havran.

Valaši před sezonou posílili. Na místo hlavního kouče Ľubomíra Liby, který přešel k mládeži, v příštích dnech usedne bývalý úspěšný extraligový kouč Andrej Titkov.

„Jsme rádi, že došlo k dohodě, určitě nám pomůže,“ je optimistou asistent, stejně jako jej potěšilo posílení týmu.

„Ze Zlína k nám přišel zkušený Weintritt, ze Zubří nám pak budou vypomáhat pak Chmela s Palátem,“ upřesnil Havran, jehož výběr má smělé ambice.

Asistent trenéra hokejistů prvoligového Vsetína Luboš Jenáček.
Šílené! Kouč Vsetína odmítá hysterii okolo koronaviru

„rozhodně se chceme vyhnout záchranářským starostem. Tým má sílu na klidný střed tabulky, horní polovinu,“ je přesvědčen Tomáš Havran.

O víkendu měly rozehrát nový ročník také Zlín s Bystřicí pod Hostýnem, ale derby bylo kvůli karanténě dvou hráčů v týmu hostí a z preventivních důvodů odloženo.

„Siuace je pořád stejná, stejně jako mám již druhý týden zavřenou naši halu. Provizorně tak musíme díky dobrému počasí trénovat venku, ale podle všeho bude odložen i náš druhý, domácí zápas s Chodovem. O týden později se již snad zapojíme do soutěže,“ věří trenér bystřických házenkářů Martin Žůrek.