Mikulášská nadílka v Dětském světě
KDY: 5. prosince od 14.00
KDE: Dětský svět Kroměříž

V předvečer svátku svatého Mikuláše čeká na malé návštěvníky Dětského světa čertovská výtvarná dílnička a pohádka od andílka. V 16 hodin přijde samotný Mikuláš.

Zdroj: Valentíková Martina

Mikuláš v ZUŠ
KDY: 6. prosince od 15.00
KDE: ZUŠ Kroměříž
ZA KOLIK: zdarma

Tradiční předvánoční setkání s Mikulášem uspořádá kroměřížská základní umělecká škola. Lidé si budou moci zakoupit rukodělné výrobky žáků školy, těšit se mohou i na vystoupení žáků hudebního, tanečního a literárně-dramatického oboru. Budovou se budou prohánět andělé a čerti, ukázní je důstojný Mikuláš. V 17.30 se rozsvítí vánoční strom na nádvoří.

Zdroj: Valentíková Martina

Čertovsko-mikulášský candrbál
KDY: 6. prosince od 16.00
KDE: Městské kulturní středisko Chropyně
ZA KOLIK: vstupné dobrovolné

Všechny děti i jejich rodiče jsou zváni na mikulášský candrbál v chropyňském kulturním středisku. Na programu budou tanečky, čertovské soutěže, tvořivá dílnička nebo výroba čertovských triček. Děti mohou přijtí v maskách čertíků a čertic. Občerstvení bude zajištěno.

Zdroj: Valentíková Martina

Městem chodí Mikuláš
KDY: 6. prosince od 16.30
KDE: náměstí Míru Hulín
ZA KOLIK: zdarma

Mikulášská a čertovská nadílka se v Hulíně bude už tradičně konat na náměstí Míru. Zábava čeká na děti i dospělé.

Zdroj: Valentíková Martina

Mikulášská louka
KDY: 5. prosince od 16.00
KDE: Hasičská zbrojnice Holešov
ZA KOLIK: vstupné dobrovolné

Každým rokem přibývá zlobivých dětí, a tak musel Lucifer přistoupit k ráznějšímu řešení. Místo návštěv u dětí doma dovezl peklo s sebou na zem. Na děti bude čekat program i pekelný bufet, pro hodné děti se dostaví i Mikuláš s andílky. Rodiče mohou nosti dárky den předem, pokud ale zapomenou uvést jméno a adresu, dárek propadne peklu. Akce se koná za každého počasí.

Zdroj: Valentíková Martina

Břestem půjde Mikuláš 
KDY: 5. prosince od 16.30
KDE: Břest
ZA KOLIK: zdarma

Přímo doma navštíví děti Mikuláš s anděly a čerty v Břestu. Projde celou vesnicí a nevynechá jediné zlobivé dítko. Kniha hříchů už je připravena.