Podle mluvčí krajské policie Lenky Javorkové, jsou některé silnice ve Zlínském kraji v současné chvíli  z důvodu sněžení nesjízdné a na mnoha místech blokují provoz uvízlé kamiony nebo dopravní nehody.

„Od půl šesté ráno blokovala silnici u Březnice nehoda osobního a nákladního vozidla, která si vyžádala zranění spolujezdce z osobního vozidla,“ uvedla Lenka Javorková s tím, že další komplikací v dopravě v kraji jsou na komunikaci mezi Horní Lhotou a Zádveřicemi dvě uvízlá nákladní vozidla, která ji blokují od půl šesté ráno.

V Horní Lidči na Vsetínsku je kvůli havárii kamionu uzavřená silnice I/57 ve směru na hraniční přechod se Slovenskem a v Bystřici pod Lopeníkem je uzavřená silnice I/50 ve směru na Starý Hrozenkov z důvodu uvízlých kamionů.

„V současné době je dopravní nehoda v Pašovicích, kde řidič dostal na namrzlé vozovce smyk, v Sehradicích, v Bohuslavicích nad Vláří a na dalších místech kraje, kamiony stojí na namrzlé vozovce i v Zahorovicích ve směru na Bojkovice. Další nehoda je hlášena ze Slavičína – Dvivnice, kde při nehodě osobního vozu byla zraněna jedna osoba. Apelujeme na řidiče, aby byli maximálně opatrní a obezřetní,“ zdůraznila Lenka Javorková.

Ilustrační foto.
Ve Zlíně řádili fanoušci Komety Brno, pozadu nezůstali ani ti zlínští