„Sedmačtyřicetiletá řidička osobního auta Fiat Bravo, která příjížděla ze směru od Hoštic, pravděpodobně pod vlivem mikrospánku vjela do protisměru a následně mimo cestu,“ popisuje nehodu policejní mluvčí Simona Kyšnerová. „Narazila do víka kanalizační vpusti a následně do levé boční části zaparkovaného auta značky Škoda Octavia,“ dodává mluvčí k této nehodě. Předběžná škoda na fiatu je vyčíslena na deset tisíc korun, na octavii se pohybuje okolo šedesáti tisíc korun.

V odpoledních hodinách se bouralo i mezi Holešovem a Martinicemi. Krátce po půl třetí se zde střetli dva motorkáři. „Devětatřicetiletý řidič motocyklu KTB bez registrační značky vjel na kruhový objezd v době, kdy po něm jel čtyřiadvacetiletý řidič motocyklu Jawa Pionýr a nedal mu tak přednost,“ popisuje i tuto nehodu policejní mluvčí.

Při nehodě mladík jedoucí na pionýru utrpěl lehká zranění a záchranáři ho museli převézt do nemocnice v Kroměříži. Dechová zkouška na alkohol byla u obou účastníků negativní. Avšak při vyšetřování nehody policisté zjistili, že starší z řidičů nevlastní vůbec žádné řidičské oprávnění a navíc jel na motocyklu, který není přihlášen.

Zachránila při požáru rodinného domu svého psa.
Požár v Holešově: z hořícího domu zachránila žena psa

Autor: Jana Bradnová