K té první došlo už ve čtvrt na šest mezi Hulínem a Záhlinicemi a lehce se při ní zranila osmadvacetiletá řidička vozidla Škoda Octavia, která se snažila vyhnout přejetému zajíci. „Strhla řízení, na zledovatělé cestě dostala smyk a přejela do protisměru, kde havarovala v příkopu a s autem se přetočila přes střechu,“ řekla kroměřížská policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Jen pět minut nato bourala v Hulíně v ulici Kroměřížská dvaačtyřicetiletá řidička Škody Fabie. „Při vyjíždění z kruhového objezdu dostala smyk, přejela přes středový ostrůvek a narazila do stěny rodinného domu. Tato nehoda se obešla bez zranění,“ dodala mluvčí.
O dvacet minut později nezvládla řízení Fiatu Punto sedmačtyřicetiletá žena mezi Zahnašovicemi a Holešovem.

Ilustrační foto.
Majiteli vzplálo auto za jízdy, uhasit ho stihl sám

„Při vyjíždění z vedlejší komunikace dostala smyk a narazila do dopravní značky, také ona vyvázla bez zranění,“ podotkla policejní mluvčí. Krátce před půl sedmou pak u Nětčic čtyřiadvacetiletá řidička Fiatu Stilo nezvládla jízdu na namrzlé silnici a v zatáčce narazila do travnatého břehu. „S vozem se převrátila na střechu, utrpěla lehké zranění,“ řekla Simona Kyšnerová.

K poslední nehodě došlo deset minut před osmou v Hulíně. Jednadvacetiletý řidič Volkswagenu Sharan narazil do zaparkovaného nákladního auta Peugeot Boxer. „Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Žádný z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu, na autech vznikla škoda za celkem 395 tisíc korun, na fasádě domu pak za další tři tisíce a na značce pět tisíc korun,“ uzavřela policejní mluvčí. (hed)

Silvestrovský ohňostroj a koncert kapely kapely Tip Top-Q na Hanáckém náměstí v Kroměříži
Silvestrovský ohňostroj v Kroměříži přilákal tisíce lidí