Celým večerem prováděla Heidi Janků a o hudební doprovod se postarala kapela Showband Pavla Březiny. V balkonovém sálu hrála cimbálová muzika Linda. Během večera byla k vidění také barmanská show a další taneční vystoupení tentokrát párů Tanečního klubu Gradace z Kroměříže. Před devátou hodinou byl otevřen raut a ochutnávka vín, kterou zajišťovaly Arcibiskupské sklepy společnost Ramirest. Závěrem večera nechyběla ani tombola.

„Ples se velmi povedl, všichni hosté byli spokojeni, jak s programem tak s cateringem. Dorazilo k nám přes tři sta dvacet hostů. Jednalo se o pátý ročník, prvním ročníkem se otevřel holešovský zámek po rozsáhlé rekonstrukci," připomněla Jana Slovenčíková z Městského kulturního střediska Holešov.

Sobotní ples v Hulíně byl zahájen ve dvacet hodin v prostorách tamního Kulturního klubu. Tentokrát se konal v pořadí už šestý reprezentační ples Základní umělecké školy Hulín. K tanci hrála Dechová hudba Hulíňané a večer byl obohacen o spoustu dalších hudebních a pěveckých vystoupení. Ani v Hulíně nechyběla dobrá zábava a občerstvení.

„Myslím si, že ples se vydařil, všichni se dobře bavili a odcházeli spokojeni. Velmi příjemná atmosféra panovala od začátku až do samého konce," pochvalovala si ředitelka ZUŠ Hulín Emílie Šimordová.

Zábavu doplnilo také předtančení tanečního páru a pěvecké vystoupení. Výtěžek z loňského plesu věnovala škola pěveckému sboru na zájezd do Itálie. Jak byli pořadatelé úspěšní letos a kam výtěžek věnují zatím ještě zůstává otázkou.

„Účast byla tentokrát o něco menší, bylo to dáno tím, že termín se křížil s několika dalšími plesy. Teď to ještě nemáme uzavřeno, ale myslím, že práce nebyla marná a hosté byli nadmíru spokojeni," zhodnotila Šimordová.

Stejně kladně hodnotily večer i dámy, které si šly po náročném tanci chvíli oddechnout. Na plesy chodí prý pravidelně a velmi rády.

„Večer je výborný, všichni se dobře baví a tak to má být. Atmosféra je skvělá a parket je úplně plný," pochvalovaly si dámy.