Do konce měsíce bude jednodenní vstupenka pro dospělého stát 330 korun , dvoudenní pak 600 korun, děti zaplatí 230 korun za jeden a 400 za dva dny. Od června se ceny budou zvyšovat, pořadatelé navíc upozorňují, že vloni navštívil sobotní program rekordní počet diváků a pořadatelé s ohledem na stanovenou maximální kapacitu areálu, která vychází z ohledu na zeleň v zámeckých zahradách a komfort návštěvníků, hlásili vyprodáno.

„Letošní exkluzivní složení účinkujících i dosavadní čísla prodejů vstupenek naznačují, že vyprodáno by mohlo být i letos. Proto bez jakýchkoliv vedlejších úmyslů doporučujeme všem zájemcům zakoupit si vstupenky včas," poznamenal ředitel pořádající Agentury Velryba Michal Žáček.

Letošní ročník zahájí v pátek Tomáš Klus, v sobotu zahrají Chinaski, MIG 21, David Koller s kapelou, Ivan Mládek s Banjo Bandem a další známé tváře. Kromě hudby se návštěvníci mohou těšit na doprovodný program pro dospělé i pro děti. Letos se nese především ve znamení cirkusu a na festivalu se tak objeví různé soubory s cirkusovými vstupy. Chybět nebude každoroční soutěž netradičních plavidel a mistrovství Holešova (a světa) v přejezdu vodní lávky. Připraveny jsou rovněž prohlídky zámku, svezení na dračích lodích či zvýhodněný vstup na speciální výstavy.

Veškeré informace najdou lidé na webu www.holesovskaregata.cz, vstupenky jsou v prodeji v sítích Ticketpro a Ticketart, v informačních centrech v Holešově a Bystřici pod Hostýnem, ve Velkém kině a multikině Golden Apple Cinemave Zlíně. (hed)