„Chceme ukázat lidem, že i dárci krve se dokážou výborně bavit. Hned na začátku při zahájení plesu vystoupili tanečníci a v průběhu večera se pak ještě představil například kouzelník," tvrdí předsedkyně klubu dárců krve Dagmar Úlehlové.

Lidem podle ní nabídli velmi bohatou tombolu a celým večerem provázeli výborní moderátoři. K poslechu a tanci zahrála živá hudební skupina ONE CLASSIC.

„Mezi návštěvníky plesu jsou hlavně dárci krve, kteří odběr absolvovali až stokrát," dodala. Nadšení z plesu projevila i mluvčí kroměřížské nemocnice Veronika Klímová.

„Na plese panuje výborná atmosféra, lidi se baví a tančí. Studenti z hotelové školy připravili skvělé jídlo, pití a návštěvníci si to přišli opravdu užít po celém tom roce práce," vysvětlila mluvčí Veronika Klímová.

Pro návštěvníky to byl příjemně strávený večer. Nadchlo mě krásné prostředí a výborná hudba. Celkově se mi tady moc líbí," pochvaluje si Jiří Mareš z Kroměříže.

„Jsem pravidelný návštěvník plesu dárců krve a dokonce jsem byl i u zrodu prvního ročníku," vzpomíná Jozef Sieklik. První ročník se konal v Domě kultury v Kroměříži a měl podle něj velký ohlas, a proto se pokračuje v každoročním pořádání. „Nejvíc se mi dnes na plese líbily malé kouzelnice," uzavřel.

MAREK HOŘAVA