Předchozí
1 z 7
Další

Restaurace Homy Fusion

Restaurace Homy Fusion.Restaurace Homy Fusion.Zdroj: Deník/Lenka Prokšová

Vyhlášené jídlo: Sushi - Dragon roll - 8 kusů za 380 Kč (Uvnitř: Smažená kreveta v těstíčku, avokádo, okurka, krabí krém a Philadelphia sýr. Vně: BBQ úhoř, teriyaki omáčka a sezam).

Doporučení: Jestli jste příznivcem sushi nebo grilovaných pokrmů, tak určitě zamiřte do restaurace Homy Fusion, která se specializuje na moderní interpretaci klasické vietnamské, japonské a thajské kuchyně. Podnik nabízí přátelský, profesionální přístup a výtečné pokrmy.

Šenk Na Parkánu

Šenk Na Parkánu.Šenk Na Parkánu.Zdroj: Deník/Lenka Prokšová

Vyhlášený nápoj: pivo Pilsner Urquell nefiltrovaný ležák - cena za 0,5 litru - 59 Kč. 

Doporučení: Žádné z českých měst není s pivem spjato tak, jako Plzeň. Na to nejlepší plzeňské pivo, konkrétně na nefiltrovaný ležák Pilsner Urquell, přijíždějí lidé nejen z celého kraje, ale i z republiky, už řadu let do věhlasné restaurace Na Parkánu.

Pizzeria Da Pietro Plzeň

Pizzeria Da Pietro.Pizzeria Da Pietro.Zdroj: Deník/Lenka Prokšová

Vyhlášené jídlo: pizza AL PROSCIUTTO COTTO (260 Kč) a nebo pizza AL PROSCIUTTO CRUDO DI PARMA (300 Kč)

Doporučení: Pizzu zde pečou v ručně vyrobené peci na bukovém dřevě při teplotách 390 - 420 °C po dobu maximálně 90 sekund. Díky tomu zůstává těsto vláčné a měkké, suroviny si zachovají svoji originální chuť. Kromě skvěle upečené pizzy zde lidé mohou ochutnat vždy čerstvou mozzarellu, perfektně zralá rajčata plné chuti či sezónní variace bruschetty.

Restaurace Na Statku v Mirošově

Mirošovský restaurant Na Statku.Mirošovský restaurant Na Statku.Zdroj: Deník/Václav Havránek

Mirošovský restaurant Na Statku je mezi gurmány osvědčenou značkou. Pokrmy zde totiž připravují z pečlivě vybraných surovina vyzrálých mas. Navíc pečivo, štrůdly, škvarkové pomazánky či knedlíky pocházejí výlučně z domácí kuchyně.

Lákavé nabídce v jídelníčku vévodí klasická svíčková (195 Kč).

Pípa a Vývrtka v Sušici

Pípa a Vývrtka v SušiciPípa a Vývrtka v SušiciZdroj: Deník/Daniela Loudová

Zde si přijde na své každý, kdo si chce pochutnat na kvalitním moravském, českém i zahraničním víně.

Bistro Píďalka Tachov - láká Kateřina Butaki

Bistro Píďalka v Tachově.Bistro Píďalka v Tachově.Zdroj: Deník/Kateřina Butaki

Jde o rodinný podnik a vaří tu s láskou, bez éček. Celé menu se tvoří pocitově a manželé Alexandra a Daniel Suchý své recepty připravují sami. Specialitou Bistra Píďalka jsou například indické Samosy (145 Kč).

Country Saloon Beňovy

Country Saloon Beňovy.Country Saloon Beňovy.Zdroj: Deník/Daniela Loudová

Milovníci steaků si přijdou na své právě zde, jelikož jim steaky připravují na ohni přímo před jejich očima. Nejoblíbenější je flank steak 400 g/590 Kč.