HK KROMĚŘÍŽ – BRUMOV 3:4 (2:2, 1:1, 0:1)

Domácí začali dobře a na soupeře doslova vlétli. O první gól se zasloužilo duo Merta – Křemeček , kteří přišli ze Zlína. Druhý gól přidal Machálek, kterému asistoval Murín. Do konce první třetiny dokázali hosté srovnat.

„Brumov má opět velmi kvalitní mužstvo, doplněné o hráče z II. ligy. Přesto jsme do vyrovnaného utkání vstoupili celkem svižně a dali jsme dva góly. Potom jsme však udělali hloupé individuální chyby, protože ta souhra ještě není ideální. Přípravných zápasů bylo málo, ale prostě nemáme finance, abychom chladili už v srpnu," řekl trenér Kroměříže Zdeněk Bečka.

Ve druhé třetině poslal Kroměříž svým druhým gólem v utkání znovu do vedení Machálek. Krátce před přestávkou Brumov srovnal. Ve třetí třetině rozhodli jedinou brankou o svém vítězství hráči Brumova.

„Pořád se snažím mužstvo stavět na mladých hráčích. Fyzicky jsme na tom dobře. Chybí nám ještě souhra a klid. Věřím, že se to ještě vypiluje. Přišli k nám Merta a Křemeček ze Zlína, kteří loni hráli juniorskou ligu a potom působili ve II. lize v Uherském Hradišti. Třetí novou tváří je Javora z Přerova, který se jeví také dobře," řekl Bečka.

Kroměříž se bude muset obejít bez obránců Drábka, který odešel do Přerova a Rajnohy, jenž bude působit v Moravské Třebové.

„Máme teď trošku problém s obranou. Doufám, že se nám podaří ještě mužstvo doplnit, abychom měli alespoň šest obránců. Našim cílem bude letos opět hrát play-off. Větší očekávání nemám, protože vždy, když jsem pomýšlel na větší úspěch, tak jsem byl potom zklamán," doplnil trenér Kroměříže.

Branky domácích: Machálek 2, Křemeček.