Hotelovou školu v Kroměříži ovládla už po třetí gastronomická mezinárodní soutěž. Kromě kuchařů se letos zúčastnili také cukráři, baristé a someliéři. Dvoudenní soutěž se konala během 19. a 20. března.
Zdroj: DENÍK/Soňa Ličková
Hotelovou školu v Kroměříži ovládla už po třetí gastronomická mezinárodní soutěž. Kromě kuchařů se letos zúčastnili také cukráři, baristé a someliéři. Dvoudenní soutěž se konala během 19. a 20. března.
Zdroj: DENÍK/Soňa Ličková
Hotelovou školu v Kroměříži ovládla už po třetí gastronomická mezinárodní soutěž. Kromě kuchařů se letos zúčastnili také cukráři, baristé a someliéři. Dvoudenní soutěž se konala během 19. a 20. března.
Zdroj: DENÍK/Soňa Ličková
Zdroj: DENÍK/Soňa Ličková
Hotelovou školu v Kroměříži ovládla už po třetí gastronomická mezinárodní soutěž. Kromě kuchařů se letos zúčastnili také cukráři, baristé a someliéři. Dvoudenní soutěž se konala během 19. a 20. března.
Zdroj: DENÍK/Soňa Ličková
Hotelovou školu v Kroměříži ovládla už po třetí gastronomická mezinárodní soutěž. Kromě kuchařů se letos zúčastnili také cukráři, baristé a someliéři. Dvoudenní soutěž se konala během 19. a 20. března.
Zdroj: DENÍK/Soňa Ličková
Hotelovou školu v Kroměříži ovládla už po třetí gastronomická mezinárodní soutěž. Kromě kuchařů se letos zúčastnili také cukráři, baristé a someliéři. Dvoudenní soutěž se konala během 19. a 20. března.
Zdroj: DENÍK/Soňa Ličková
Hotelovou školu v Kroměříži ovládla už po třetí gastronomická mezinárodní soutěž. Kromě kuchařů se letos zúčastnili také cukráři, baristé a someliéři. Dvoudenní soutěž se konala během 19. a 20. března.
Zdroj: DENÍK/Soňa Ličková
Hotelovou školu v Kroměříži ovládla už po třetí gastronomická mezinárodní soutěž. Kromě kuchařů se letos zúčastnili také cukráři, baristé a someliéři. Dvoudenní soutěž se konala během 19. a 20. března.
Zdroj: DENÍK/Soňa Ličková