V největších fofrech vyrobí čokoládovna i 30 kilogramů pralinek denně.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Pralinky si zákazník může zakoupit už v předem připravené krabičce, nebo si ji může sestavit sám.
Zdroj: Čokoládovna Yesterka
Zdroj: Čokoládovna Yesterka
Prodejna je otevřená od roku 2016.
Zdroj: Čokoládovna Yesterka
Vůně čokolády je ve vzduchu po celém obchodě.
Zdroj: Čokoládovna Yesterka
Čokoládovna také vytváří různé kolekce.
Zdroj: Čokoládovna Yesterka
Olivy s kávou.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Mletý kardamom a Zelený pepř.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Kokos s malinou a Rozmarýn
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Višeň s brandy.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Malina.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
V čokoládovně používají čtyři druhy čokolády. Ta se vyrábí z kakaových bobů.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Vlašský ořech ve dvou variacích.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Pro správné vyloupnutí pralinky z formy je nutné, aby byla forma uvnitř kluzká.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Složitější vzory a obrázky si čokoládovna nechává tisknout na tiskárně s potravinářskými barvami.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Tempírka na bílou čokoládu.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Tempírka na tmavou čokoládu pomáhá při výrobě pralinek.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
V Yesterce používají kvalitní čokoládové pecičky.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Na jednom táci v lednici je přes Vánoce i 10 kilogramů pralinek.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Nejoblíbenější příchuť ganache je slaný karamel.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Vyklepávání pralinek z formy.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Vyklepávání pralinek z formy.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Vyklepávání pralinek potřebuje sílu.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Základem pro ganache je smetana.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Naplněné čokoládové skořápky.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Nepovedené kusy skořápek.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Nepovedené výrobky se vrací zpátky do tempírky.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Kromě pralinek čokoládovna vyrábí například i čokolády s mrazem sušeným ovocem.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Z výrobny jdou kousky rovnou na prodejnu.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Bonboniéry si mohou zákazníci poskládat sami či si vybrat předem složenou.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Bonboniéry si mohou zákazníci poskládat sami či si vybrat předem složenou.
Zdroj: Deník / Anna Nováková
Kromě pralinek se v čokoládovně dá koupit například i čokoládová tyčinka do horkého mléka.
Zdroj: Deník / Anna Nováková