„A proto do zjištění výsledku testu zmiňovaného pracovníka rušíme středeční zápas a čtvrteční trénink,“ stojí v klubovém prohlášení. 

Pokud bude všechno v pořádku, sobotní generálka v Tasovicích se normálně odehraje, v opačném případě bude klub reagovat a podle výsledků testů se zařídí.

„V této chvíli jde fotbal stranou. Je lepší, když bude v karanténě pouze jedno mužstvo, než dvě. Nechceme nikomu dělat problémy, opravdu to nestojí za to. I když nám odložení zápasu naruší přípravu, zdraví je opravdu na prvním místě. Zatím jde ale jenom o preventivní opatření, prostě jsme použili zdravý rozum,“ říká trenér Strání Erik Sameš.

Páteční exhibiční utkání výběru FC Strání proti Sigi Teamu by však ohrožené být nemělo. Na Zelničky dorazí řada bývalých fotbalových a hokejových osobností nebo umělců, kteří se po utkání podepíší fanouškům nebo se s nimi vyfotí. Utkání začíná v 17.30, vstupné je padesát korun. V před zápase se žáci Strání utkají s Bojkovicemi.

„Od dvaceti hodin se můžete těšit na doprovodný program v podobě křestu CD Jana Zámečníka. Dále vystoupí Úžasná dvojka a David Smetana. Následovat bude taneční zábava se skupinou Křídla,“ dodává klub. 

Fotbalisté divizního Strání (ve žlutých dresech) prohráli doma s třetiligovými Otrokovicemi 1:3.
Otrokovicím vyšel začátek, Strání nepomohla ani trefa Jahody