„V předchozím kole jsme doma dva body ztratili s Orlovou. Tentokrát už potřebujeme zabrat naplno. Tabulka je od desátého místa hodně vyrovnaná a každá výhra se okamžitě projeví. Věřím, že s kvalitou soupeře poroste i náš výkon," těší se na souboj s exdruholigovým protivníkem trenér Kroměříže Roman Sklenář.

Ještě těžší šichta čeká pravděpodobně sousední Hulín. Ten se zítra v 10.15 hodin představí na hřišti béčka olomoucké Sigmy. „Určitě to bude náročný zápas a je úplně jedno, v jaké sestavě domácí nastoupí," předesílá hulínský kouč Jindřich Lehkoživ, že áčko Sigmy hraje zítra večer se Spartou, takže pro potřeby rezervního týmu asi moc hráčů pouštět nebude.

„My se však musíme připravit na typický olomoucký fotbal, protože všechna mužstva Sigmy kopírují styl áčka. Soupeř bude hrát určitě rychlý fotbal ve vysokém tempu, čemuž můžeme čelit jen dodržováním taktických pokynů, hrou v bloku a dobrou organizací. Každý bod by byl úspěch," říká před soubojem druhého se třetím Lehkoživ.

Juniorka ševců zajíždí dnes ve 14 hodin do Třebíče. Tam narazí na nejlepší obranu v celé soutěži. „Pokud hráči navážou na bojovný výkon z minulého kola proti Uničovu, kdy i v hodně omlazené sestavě díky maximálnímu nasazení vybojovali proti silnějšímu a zkušenějšímu soupeři bod, nemám o výsledek obavy," nabádal staronový zlínský kouč Marek Kalivoda k maximální koncentraci na poslední venkovní výjezd podzimu.

Béčko Slovácka míří zítra dopoledne do Uničova.