Ve skupině B porazila rezerva Zborovic až po boji Šelešovice. B tým Hanácké Slavie Kroměříž zdolal Rataje.

Skupina A

MYSLOČOVICE B – KOSTELEC U HOL. B 1:1 (0:0)

Branky: Dřímal – Holý. Rozhodčí: Matucha. Diváci: 40.

HOLEŠOV B – LUDSLAVICE 0:2 (0:2)

Vzájemný souboj dvou týmů z popředí tabulky nabídl kvalitní podívanou. Hosté rozhodli již v první půli proměněním dvou brankových příležitostí, což domácí nedokázali po celý průběh zápasu. Proto si hráči Ludslavic za svůj bojovný výkon a obětavost odváží tři body.

Branky: Kavan, Křižan. Rozhodčí: Slováček. Diváci: 100.

Ludslavice: Bakalík – Herodes, Valčík, Hubáček, Truhlář, Vlček, Hejkerlík, Skotek, Kavan, Rafaja, Křižan (Navrátil, Lahola).

TUČAPY – HLINSKO P. H. 3:1 (2:0)

Branky: 16. K. Pospíšilík, 43. Křepelka, 62. Ševčík – 85. Šico. Rozhodčí: Sanislo. Diváci: 70.

Hlinsko p. H.: Barot – Kopečný, Zapletal O., Turoň, Podola T., Podola I., Zdráhal, Hačunda, Mikeška, Hána, Vlč (Zapletal J., Šico).

CHVALČOV – MARTINICE 5:1 (2:0)

Branky: L. Jakubec 2, Trnčák, Zmeškal, Černý – Fiala (pen.). Rozhodčí: Tříska. Diváci: 80.

BŘEST – PRAVČICE 8:1 (2:1)

Branky: Štauber 3, Hudeček 2, Beliančin, Juračka, Čejka – O. Zoubek. Rozhodčí: Caletka. Diváci: 120.

Břest: Hrdlička – Hajdík, Daněk, Motal, Beliančin, Juračka, Zavadil A., Koudelníček, Hudeček, Štauber, Zavadil L. (Buček V., Čejka, Šoustek).

KOMÁRNO – MÍŠKOVICE 4:1 (2:0)

I podle postavení tabulky se mělo jednat o vyrovnaný zápas, a to se také stalo. Ze začátku první půle byli aktivnější hráči Míškovic, ale nedokázali vážněji ohrozit branku domácích, i když hráli s větrem v zádech. Komárno se dostávalo do útoků o něco snadněji a v krátkém časovém sledu třikrát ohrozil branku soupeře Perutka. Když už se zdálo, že se obě mužstva rozejdou do kabin smírně, tak udeřil Nevtípil, který zužitkoval na zadní tyči přesný centr od Ondrouška. V zápětí se krásnou individuální akcí blýskl Hošťálek a z velkého úhlu překvapil hostujícího brankáře.

Druhý poločas byl ze strany Komárna tím lepším poločasem. Od začátku druhé půle se domácí hráči drali do zakončení a hostující hráči nevěděli kam dřív skočit, ale Komárno opět doplatilo na neproměňování šancí. V 68. minutě po rohu hlavičkoval M. Žejdlík, jeho pokus dokázal brankář vyrazit pouze před Klase, který v pádu nakonec dokázal překonat hostujícího brankáře potřetí. Hostům se podařil vstřelit alespoň čestný gól. Po centru z pravé strany dostal míč za Šindelkova záda Krajča. Poslední slovo však měli opět domácí, kterým vyšel brejk. M. Žejdlík zatáhl míč po pravé straně a předložil ho z druhé vlny nabíhajícímu Perutkovi, pro kterého už nebyl problém dostat míč do opuštěné branky. Komárno-Osíčko tak zvítězilo v zápase, který měl svojí úroveň, nad soupeřem z Míškovic 4:1 a zaokrouhlilo tak sérii vítězných zápasu v řadě na deset.

Branky: 42. Nevtípil, 43. Hošťálek, 68. Klas, 88. Perutka – 86. Krajča. Rozhodčí: Zapletal. Diváci: 80.

Komárno: Šindelek Jiří – Šindelek Josef, Ondroušek, Fabián, Žejdlík Jaroslav – Žejdlík Martin, Perutka, Kundrát, Nevtípil (Matušů V.) – Klas (Orava), Hošťálek (Matušů S.).

RYMICE – ZÁHLINICE 0:0

Rozhodčí: Závojský. Diváci: 50.

RAJNOCHOVICE – ZAHNAŠOVICE 3:0 (1:0)

„V nepříliš kvalitní první půli jsme se dokázali gólově prosadit až těsně před přestávkou. Po zlepšené hře ve druhém poločase jsme přidali další dva góly a v klidu jsme dohráli utkání s tříbodovým ziskem," řekl vedoucí mužstva Rajnochovic Jiří Dubják.

Branky: Hrachovec, Topič, Hájek. Rozhodčí: Rybka. Diváci: 80.

Rajnochovice: Rýc – Koláček, Ides, Doležal P., Doležal M., Giebel, Kubík, Jurča, Chromec (Hájek), Topič, Hrachovec.

Skupina B

KVASICE B – KYSELOVICE B 2:4 (1:2)

Branky: Hora, Dočkal – M. Ulehla, Petřík, Otáhal, Jančík. Rozhodčí: Čech. Diváci: 50.

SKAŠTICE B – ZÁŘÍČÍ B 5:2 (1:1)

Sedmou výhru v soutěži získalo B mužstvo Skaštic. V utkání se Zářičím B se domácí střelci prosadili až ve druhém poločase a mohli přidat i více branek.

V první půli se hrál podprůměrný fotbal. Domácím se nedařila kombinace. Toho soupeř využil a dostal se po chybě domácích ve středu hřiště do vedení, když se trefil Šubík. Skaštice se snažily co nejrychleji vyrovnat. To se jim povedlo až na konci poločasu, když se svým důrazem před brankou soupeře prosadil Pavel Frýdl.

Ve druhém poločase domácí zpřesnili svou kombinaci a vytvořili si i gólové šance. Hned v 50. minutě našel svým pasem Tomáš Motal rozběhnutého Konečníka, který propálil hostujícího brankáře. Za dalších pět minut zahrával Konečník přímý kop. Jeho tvrdou střelu brankář jen vyrazil před sebe a dobíhající Ladislav Motal přidal třetí branku. Potom musel předvést své umění i brankář domácích Vrtěl, který chytil tři dobré příležitosti hostů. I Skaštice si vypracovaly dobré možnosti na zvýšení, ale své přečíslení řešily špatnou finální přihrávkou nebo nepřesným zakončením. Až v 72. minutě pojistili své vedení. Zdeněk Konečník zužitkoval přímý volný kop z dvaceti metrů, když se trefil přesně k tyči. Pátou branku přidal Radek Stančík. Hosté korigovali poslední akcí zápasu. Faul brankáře Vrtěla, potrestal z penalty Novotný a uzavřel tak skore utkání.

Branky: Konečník 2, P. Frýdl, Stančík, L. Motal – Šubík, Novotný. Rozhodčí: Panáček. Diváci: 20.

Skaštice B: Vrtěl – Vyrobík, Motal T. (50. Motal L.), Stančík, Frýdl P. – Oračka, Foukal, Uličný (46. Seidl), Brada (28. Koňárek) – Macho V., Konečník.

Záříčí B: Daněk – Koláček, Dolák, Chytil, Rozsypal – Halas, Novotný, Hofírek, Šubík – Vávra, Štětina.

LUBNÁ B – BEZMĚROV 6:1 (3:0)

„Poslední zápas podzimu nám výsledkově nevyšel, přitom kdyby to bylo v 10. minutě 2:0 v náš prospěch nikdo neřekne ani slovo. To co dokážeme neproměnit je už neskutečné a produktivita domácích byla obdivuhodná. Především Bačinský si dělal, co chtěl. Opět jsme dávali sestavu dohromady na poslední chvíli, což se stalo pomalu pravidlem. Pokud nebudeme mít kádr alespoň šestnácti hráčů, budeme mít veliké problémy. Proto i třetí místo po podzimu je úspěchem. Tato soutěž je pro letošek uzavřená, protože Hanácká Slavia je o několik tříd víš, hlavně pokud nastupují kluci z áčka," řekl trenér hostů Libor Foltýn.

Branky: Bačinský 3, Skácel, Kroupa, vl. – Karásek. Diváci: 50.

ZBOROVICE B – ŠELEŠOVICE 3:2 (1:1)

Branky: 67. a 77. Janča, 34. Zapletal – 20. Vrbíček, 57. Scholz. Rozhodčí: Stuchlík. Diváci: 100.

POČENICE – TĚŠNOVICE B 1:4 (0:2)

Branky: 66. Božák – 15. Chalupa, 26. (pen.) Novotný, 75. Kunc, 90. Pluhař. Rozhodčí: Sedlář. Diváci: 60.

RATAJE – KROMĚŘÍŽ B 1:4 (1:1)

Lepší vstup do utkání si domácí ani nemohli přát a již v 19. vteřině vedli 1:0, když se trefil Vacl. Hosté se probouzeli pomalu a dobře organizovaná hra domácích jim mnoho šancí nenabídla. Až ve 38. minutě si střílený roh D. Menšíka srazil domácí brankař do sítě. I ve druhém poločase domácí vycházeli ze zajištěné obrany a dlouho odolávali tlaku hostů. V 79. minutě si na centr z rohu vyskočil nejvýš Šilinger a hlavou poslal hosty do vedení. Po inkasovaném gólu se domácí snažili vyrovnat. Toho využili hosté a po dvou rychlých brankách Handla a Janoštíka utkání rozhodli.

Branky: Vacl – vlastní 2, Šilinger, Handl. Rozhodčí: Vybíral. Diváci: 80.

Rataje: Vondráček – Poledňák A., Blaha, Chalupa J., Zloch – Gryča, (Drobisz M.), Havránek, Lehkoživ, Chalupa A., – Mík, Vacl.

Kroměříž B: Kutňák – Moravčík, Menšík, Fryšták (46. Kubík), Zavadil, Ševčík (65. Křížek), Vojtášek, Handl, Košina, Šilinger, Janoštík.

ZLOBICE – DŘÍNOV 9:0 (5:0)

Branky: L. Vlček 4, Holan, Absolon, Sukup, Schořík, Hána. Rozhodčí: Jelínek. Diváci: 50.

LITENČICE – BAŘICE 6:0 (2:0)

Branky: 53. a 73. Dutka, 40. T. Horák, 43. Raclavský, 51. Čtvrtníček, 75. Majta. Rozhodčí: Dundová. Diváci: 60.