„O změnu termínu požádali hosté. Pokud mám správné informace, tak trenér Kouřil vdává v sobotu dceru. Doufám, že se kluci dopoledne v zaměstnání moc nepřepracují. V tom bude mít profesionální Třinec výhodu," zdůraznil s úsměvem hulínský trenér Jindřich Lehkoživ.

Třinec vede po třech kolech se sedmi body tabulku. Hulín zatím nasbíral body čtyři a patří mu šestá příčka.

„Třinec jsem na vlastní oči nikdy neviděl. Je však jasné, že je to největší kandidát na postup. Mužstvo prošlo sice určitými změnami, ale kvalita tam zůstala. Myslím si, že nás čeká nejtěžší soupeř v soutěži," předpokládá Lehkoživ.

Lídr tabulky už nastřílel v letošní sezoně deset branek, druhý v této statistice Prostějov o čtyři méně.

„V posledním kole dal Třinec pět gólů nováčkovi ze Žďáru, který už však inkasoval jedenáct branek. Hosté budou určitě směrem dopředu silní," ví hulínský kouč.

Fotbalisté Hulína však v předchozích dvou sezonách největšího favorita a pozdějšího vítěze MSFL doma pořádně potrápili. V minulé sezoně remizovali s HFK Olomouc 1:1 a o rok dřív prohráli s Opavou jen 0:1.

„Zápasy s týmy, které chtějí hrát fotbal, Hulín zvládá. Takový soupeř by nám mohl sedět. Určitě nejsme poražení už před zápasem," dodal Lehkoživ.