„Jsem spokojený s body, protože jsme měli problémy se sestavou. Vypadli Dvořáček, Kadlec, Mjuller, svalové problémy měl Číhal, navíc se nám v první minutě zranil Zlámal. Nevyvíjelo se to tedy pro nás dobře. O to víc mě těší, že jsme vyhráli," cenil si trenér Spartaku Jindřich Lehkoživ.

HULÍN – HFK OLOMOUC 3:1 (1:0)

První krok k úspěchu udělali domácí ve 34. minutě, když se trefil Šrom. Hned na začátku druhé půle tým z předměstí Olomouce vyrovnal. Spartakem to však neotřáslo a aktivitou usiloval o vedení. Dočkal se hned dvakrát v rozmezí tří minut. V 70. minutě se po rohu hlavou trefil přesně Číhal, v 73. minutě pojistku přidal Krhut.

„Z průběhu zápasu je vítězství zasloužené, mohli jsme dát i více branek, zejména v první půli. Utkání jsme si pak zase zdramatizovali, je však pozitivní, že i když to následně chvílemi nešlo fotbalově, kluci gól chtěli dát a šli za tím bojovně," uvedl Lehkoživ.

Lodivod Spartaku je pak spokojený i s průběhem jarní části soutěže. Hulín zatím čtyřikrát vyhrál, dvakrát remizoval, jednou prohrál a po zisku 14 bodů se z 11. místa posunul na osmé. „Získali jsme body venku, kde jsme si říkali, že můžeme jen překvapit, zase mě mrzí nějaké ztráty doma, hlavně s Břeclaví, kdy jsme byli herně lepší. Tentokrát jsme to zlomili. Nyní náš čekají dvě těžká venkovní utkání, v Uničově a v Olomouci, tak uvidíme s čím tam vůbec pojedeme, jak se dáme do kupy. Zrovna je to v jednom týdnu," poznamenal Lehkoživ.

Branky: 34. Šrom, 70. Číhal, 72. Krhut – 46. Soukup. ŽK: Vyskočil – Můčka, Drbal, Šuba. 135 diváků.

Hulín: Chytil, Labuda, Kroča, Číhal (90. Hrdlička),Vys­kočil -Šrom, Laciga, Červenka, Krhut – Zlámal (2. Kováč), Elšík. Trenér: J. Lehkoživ.