Ve čtvrtek od 16.45 hodin v dohrávce 12. kola doma na hřišti na Střelnici budou hostit Horní Bečvu, v sobotu od 13.30 hodin se Holešovské holky představí ve Valašském Meziříčí.

HOLEŠOVSKÉ HOLKY – NOVÉ SADY 3:3 (2:1)

Přímý souboj o první příčku začal lépe domácí kolektiv. Holešovské holky od prvních minut hýřily fotbalovými nápady a soupeřky vůbec nepouštěly do šancí. V útoku se prosazovala zejména kanonýrka Šilhárová a po jejích dvou trefách to bylo ve 30. minutě 2:0. Těsně před koncem prvního poločasu však dala kontaktní gól hostů Lexová.

,,Po přestávce se Nové Sady výrazně zlepšily a díky nejlepší divizní střelkyni Mokrušové brzy otočily vývoj skóre na 2:3. Naštěstí v 84. minutě srovnala stav na 3:3 Kocurková," oddechl si holešovský trenér Slavomír Bednář.

,,Dělba bodů tak odpovídá dění na hřišti. Jenom škoda, že se nám v průběhu utkání zranily dvě hráčky," litoval po zápase Bednář.

Branky Holešovských holek: Šilhárová 2, Kocurková. Sestava: Heglasová – Kuchařová, Tiefenbachová, Voždová, Petra Ševčíková, Mikešová, Holcová, Holíková, Nela Ševčíková, Kocurková, Šilhárová. Střídaly: Otáhalíková, Mrázková, Králíková. ⋌(hot)