Egyptský faraon uhranul Premier League dalším představením proti Watfordu. Na výhře 5:0 se podílel úžasnou asistencí a hlavně úchvatným gólovým sólem. Salah podal další důkaz o svojí výjimečnosti.       

„No tak, kdo je lepší než on?“ smál se Klopp. „Nemusíme mluvit o tom, co Messi a Ronaldo udělali pro světový fotbal a o jejich dominanci, ale právě teď je nejlepší Mo.“

Fotbalista Paris St. Germain Neymar.
Nadváha, simulování, hádky. Na Neymara je toho moc, zvažuje prý konec v nároďáku

Kouč Liverpoolu se nemohl výkonu Egypťana nabažit. „Jeho výkon byl ohromný. Přihrávka na první gól byla skvělá a druhá branka byla speciální. Je špičkový, všichni to vidíme,“ pokyvoval hlavou.

Zdroj: Youtube

Superlativy z úst Kloppa ho nechávají chladným. „Jen se snažím,“ řekl útočník. „Někdy nemám štěstí, jen se snažím vydat ze sebe sto procent." Salah nasázel už deset gólů. „Cítím se jistý, dávám góly, pomáhám týmu získávat body, což je nejdůležitější,“ zdůraznil.

Jasno bude v listopadu 

Podle Kloppa není fantastický Egypťan na svém výkonnostním limitu. „Je ve věku, kdy se může ještě zlepšovat. Dělá to neustále. Je prostě nejlepší, cítím to každý den.“

Britská policie. Ilustrační foto.
Fotbalista Brightonu skončil v poutech. Policie ho zatkla kvůli sexuálnímu útoku

Salah pochopitelně nechybí v nominaci na Zlatý míč. Jestli se stane držitelem prestižního ocenění, to se svět dozví 29. listopadu na slavnostním vyhlášení v Paříží.