Na internet unikne kdeco. Od konverzací, které nikdy neměl nikdo nepovolaný číst, až třeba po fotografický materiál nejrůznějšího zaměření a kalibru. Jeden z nejnovějších internetových objevů bude ale zajímat především fotbalové fanoušky.

Fotbalista Josef Šural
Pocta pro Josefa Šurala. V Turecku mu odhalili sochu a pojmenovali po něm park


Po síti totiž koluje seznam pokut, podle kterého se řídí v londýnské Chelsea. V „ceníku“, pod kterým je podepsán manažer Chelsea Frank Lampard, najdeme celkem dvanáct položek. A právě pozdní příchod na trénink, co se týče výše pokuty, žebříčku suverénně vévodí.

Když totiž prošvihnete začátek tréninku Blues, bude vás to stát plných dvacet tisíc liber, což je podle aktuálního kursu téměř 600 tisíc českých korun. Pro polovinu této částky pak budete muset sáhnout do peněženky v případě neoznámení zranění či nemoci před dnem volna nebo hodinu a půl před tréninkem.

Nesmlouvavý řád

Nesmlouvavý řád pamatuje i na další prohřešky. Nechybí mezi nimi třeba ani zazvonění telefonu během týmové akce (tisíc liber) a řada dalších. Pokud navíc hříšník nestihne zaplatit pokutu v daném časovém rozmezí, částka se zdvojnásobí. Interní řád pak pamatuje i na další pravidla, která se týkají nejen například návštěv na trénincích. 

Seznam pokut pro fotbalisty Chelsea.Zdroj: Twitter

Nová venkovní varianta dresů české fotbalové reprezentace.
Sportovci se bouří. Fotbalová reprezentace nastoupí v Bulharsku v zeleném