Předchozí
1 z 10
Další

POLIČNÁ - PŘÍLUKY 2:0 (0:0)

Václav Vondráček, činovník Poličné: „Hosté přijeli v hodně oslabené sestavě a svoji zaměřili pouze na defenzívu. O d záčátku duelu jsme měli velký tlak, ale brankář hostí svůj tým několikrát vydržel. Do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu. Stejný obrázek přinesla i druhá půle. Hosté urputně bránili a několikrát při nich stálo i štěstí. První branku jsme dali až dvacet minut před koncem. V závěru jsme přidali druhou trefu. Nakonec bereme zaslouženě tři body, ale v zakončení jsme se tentokrát hodně trápili."

Jaroslav Brabec, vedoucí Příluk: „K utkání v Poličné jsme bohužel měli neuvěřitelné množství absencí klíčových hráčů. Z A týmu jelo pouze sedm hráčů, doplnění o tři hráče B týmu a jednoho dorostence. V utkání nebylo moc co řešit, hrálo se v podstatě jen na naši půlce, domácí měli jednu šanci za druhou. V podstatě byl zázrak, že jsme do poločasu přežili 0:0. Navíc po zranění našeho záložníka musel do hry i náš trenér L. Lošťák (66 let!). Výborně zachytal náš gólman, který vychytal nejméně šest dalších jasných gólů! Všichni naši hráči statečně bojovali do posledních sil, ale po střídání tří hráčů domácích v 63. min. už to bylo kritické. Dostali jsme gól, ale snažili se o malý zázrak. Domácí pak ještě pojistili v poslední minutě na 2:0. Naši hráči bojovali až do závěrečného hvizdu a za svůj obětavý výkon v hodně kombinované sestavě zaslouží velké poděkování."

JABLŮNKA - VLACHOVICE 2:3 (1:2)

Milan Gajdůšek, trenér Jablůnky: „Z pohledu diváka to byl dobrý zápas s množstvím šancí na obou stranách. Hosté byli fotbalovější a hlavně měli brejkové situace, kdy se dostávali do šancí. My jsme nastoupili bez tří klíčových hráčů - chyběli Kovalík, Hlinšťák a nemocný Horák, který nastoupil na posledních dvacet minut, navíc ve 20. minutě se vážně zranil Javorek (utržená achilovka).  Za stavu 1 : 2 jsme měli převahu,  vyrovnali jsme a dali i další dva góly, které nebyly pro postavené mimo hru uznány. Hosté v závěru z brejku dali třetí gól. I když jsme v závěru měli ještě dvě šance, tak jsme braku nedali a tři body tak putují do Vlachovic."

Karel Hověžák, činovník Vlachovic: „V Jablůnce jsme odehráli velmi dobré utkání. Dařily se nám brejkové situace, ze kterých jsme vytěžily tři branky. Domácí si také vytvořili několik nadějných příležitostí a tak to bylo až do samotného závěru hodně otevřené. Po půli jsme vedli o jednu branku. Domácí ve druhém poločasu srovnali, ale poslední slovo měl náš Straka, který utkání dvanáct minut před koncem rozhodl. Byli jsme o něco fotbalovějším týmem a naše výhra je proto i zasloužená."

DOLNÍ LHOTA - DOLNÍ BEČVA 0:1 (0:1)

Aleš Vyškovský, trenér Dol. Lhoty: „Favorizovaní hosté se radovali z branky už po čtyřech minutách hry, kdy se náramně trefil z velké dálky Růčka. V závěru první půle jsme hosty přitlačili, ale vyrovnání jsme se nedočkali. Druhá půle přinesla z naší strany snahu o srovnání nepříznivého stavu a především v posledních dvaceti minutách jsme nebyli daleko od dosažení branky. Zkušenější hosté si však hubenou výhru uhájili až do závěrečného hvizdu."

Milan Matula, činovník Dolní Bečvy: „Nováček z Dolní Lhoty nám nedal svoji kůži lacino. Přitom po čtyřech minutách jsme už vedli po krásné střele Jakuba Růčky. Druhou uklidňující trefu jsme nepřidali a domácí vycítili svoji šanci. Když ve druhém dějství trefil Špatný jenom brankovou konstrukci, tak jsme se museli o tři body strachovat až do samotného závěru. Těšit nám může čisté konto, zlepšená hra směrem dozadu a také výhra, která se nerodila vůbec lehce."

RATIBOŘ - PRLOV 0:2 (0:1)

Jaroslav Kulhaj, trenér Ratiboře: „Utkání s Prlovem jsme nakonec nezvládli i díky mizerné koncovce. Především v prvním poločasu jsme měli několik velmi dobrých příležitostí ke skórování, ale hosty podržel brankář. Po dvaceti minutách jsme z brejkové situace poprvé inkasovali. Poté jsme nastřelili jenom tyčku Zvonkovi branky. Do půle se nám srovnat už nepodařilo. Ve druhé půli hosté poctivě bránili a čekali na svoji příležitost. Ta přišla po hodině hry a Juráň se podruhé radoval z branky. Do konce utkání jsme už na nepříznivý vývoj nenašli odpověď."

Jaroslav Novosad, trenér Prlova: „Utkání s Ratiboří jsme i v kombinované sestavě zvládli na jedničku. Výhru nám vystřelil svými dvěma trefami Juráň. Již v úvodu jsme dvakrát zahrozili. Pak převzali taktovku domácí, naštěstí své příležitosti nevyužila. Nám vyšla brejková situace a šli jsme do vedení. Do půle jsme přežili další možnosti domácího týmu. Ve druhém poločasu jsme výborně pracovali v defenzívě. Navíc se v 63. minutě se trefil Juráň podruhé. Cennou výhru jsme pak uhájili. Za bojovnost si tři body určitě zasloužíme."

BRUMOV B - CHORYNĚ 1:1 (1:1)

Miroslav Vaněk, trenér Brumova B: „V duelu s Choryní jsme chtěli bodovat, ale z dobře rozehranéhu zápasu máme jenom jeden bod. Po šesti minutách jsme šli do vedení, když penaltu proměnil Fojtík. Hosté pak přidali na obrátkách a do půle po zásluze srovnali. Ve druhé půli mohlo každé mužstvo výhru strhnout na svoji stranu, utkání nakonec dospělo ke konečné remíze."

Simon Kocman, trenér Choryně: „Z Brumova si nakonec odvážíme jeden bod, ale při troše štěstí jsme si mohli odvézt všechny tři. Domácí tým se brzy ujal vedení, kdy proměnil pokutový kop. Poté jsme se začalidomácí tým přehrávat a vyústěním našeho tlaku byla vyrovnávající branka Karla Landy. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1. Ve druhém poločasu jsme sahali po třech bodech, ve svých dvou velkých příležitostech jsme ale zaváhali. Utkání nakonec skončilo dělbou bodů."

HOVĚZÍ - HALENKOV 2:7 (1:5)

Pavel Tkadlec, činovník Hovězí: „Derby jsme s Halenkovem jsme nakonec nezvládli a hosté o své výhře rozhodli již v prvním dějství i díky střelecky disponovanému Škrobákovi, který zkompletoval hattrick. Zaspali jsme začátek utkání, kdy jsme dostali dvě slepené branky. Výhra hostí je naprosto zasloužená."

Ondřej Machálek, trenér Halenkova: „Souboj přinesl jednoznačný výsledek. O své výhře jsme rozhodli již do půle, kdy jsme se dokázali hned pětkrát střelecky prosadit. V utkání se střelecky dařilo kanonýru Škrobákovi, který zaznamenal čtyři trefy. Ráz duelu dala šestá a sedmá minuta, kdy se nám podařilo skórovat. Ve 24. minutě jsme pak vedli už o čtyři branky. Ve druhé půli jsme si jen hlídali svůj náskok, který jsme pak ještě navýšili."

LIDEČKO - HORNÍ BEČVA 6:0 (5:0)

Martin Filgas, trenér Lidečka: „Rozhodli jsme utkáni do 20. minuty, kdy jsme vedli 4:0. Hostí trefuku za stavu 3:0 břevno, ale jinak jsme je do žádné šance nepustili. Chválím hráče, jak příkladně hráli doma nátlakově, aby se to líbilo našim fanouškům. Těší mne i fakt, že jsme nedostali žádnou branku. Aleš Číž se střídá v hattricích s Michalem Gargulákem. Mohli jsme v rozhodnutém utkání nasadit i všechny náhradníky. Nyní se budeme připravovat na utkání o první místo na Dolní Bečvě." 
Pavel Roman, hráč Horní Bečvy: „Domácí tým šel do vedení již po pěti minutách hry. Ve 21. minutě domácí vedli již o čtyři branky. Přitom chvíli předtím trefil Vaníček jen brankovou konstrukci a další příležitost neproměnil. Do půle se domácí prosadili i popáté. Ve druhém poločasu se utkání již jen dohrávalo. Domácí prostřídali sestavu a ze vstřelené branky se radovali už pouze jednou. O výsledku se tak rozhodlo v první půli, kdy nám domácí dali lekci z produktivity."


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...