Předchozí
1 z 9
Další

VIDČE - HORNÍ LIDEČ 1:0 (1:0)

Vladislav Basel, činovník Vidče: „Dnešní domácí vítězství proti kvalitnímu soupeři se nerodilo lehce, ale nesmírnou bojovností a hlavně týmovým výkonem jsme si jej určitě zasloužili. Oba týmy dnes spoléhaly na kvalitní defenzívu a hlavně výborné brankáře, jak domácí Lobanov, tak i hostující Hyžák byli bezchybní. Již v 5.min. Špůrek posouvá míč do křídla na Babince, který centruje do vápna. Míč si nachází Šimša, ale jeho slabá střela nemůže Hyžáka ohrozit. Na druhé straně je nepřesný v zakončení po individuální akci Abík. V další šanci je domácí Pavel Drda. Ten se po nacvičeném signálu z rohového kopu ocitá v dobré střelecké pozici, ale svou ránu směruje mimo hostující bránu. Ve 25.min. přichází rychlá akce domácích, kdy Mičkal posílá míč na z vlastní poloviny rozběhnuvšího se Cába. Ten se v běžeckém souboji dostává před Gajdošíka a vniká do šestnáctky, kde je hostujícím obráncem při zakončení sražen. Pokutový kop, míč si na penaltový puntík staví domácí kapitán Mičkal a bezpečně proměňuje 1:0. Srovnání skóre má na kopačkách Smolík. Vaněk centruje, míč propadá na malé vápno, kde zcela osamocený Smolík naštěstí pro domácí přestřeluje.

Fotbalisté Strání (černožluté dresy)  doma nečekaně přenechali bod po remíze se Štítnou nad Vláří.
Krajský přebor: Strání přibrzdila až Štítná, Slušovice dál vítězí

Ani v druhé půli se obraz hry nemění, domácí spoléhají na dobré bránění a nepouštějí hosty do šancí. Hned ze začátku poločasu se však v zakončení po průniku do šestnáctky objevuje hostují Kliš, jeho střelu na poslední chvíli parádně blokuje Špůrek. Na druhé straně se k zakončení propracovává Mičkal, ránu mířící doprostřed brány pozorný Hyžák chytá. V 65.min následuje trestný kop Mičkala, kdy jeho přetažený centr propadá až na Petruželu. Ten po zpracování střílí z voleje přes hostujícího brankáře, míč však těsně míjí pravou tyč Hyžákovy brány. O pět minut později rohový kop hostujícího Abíka prodlužuje na malé vápno efektně patičkou Smolík. Před Liškou míč na poslední chvíli odkopává do bezpečí Cáb. Závěrečnou patnáctiminutovku startuje únik po křídle střídajícího Němce, který ideálně před bránou nachází Mičkala. Domácího kanonýra však skvěle vychytává Hyžák. Hostující brankář chytá i následnou dobrou střelu Heryána z hranice velkého vápna. Na druhé straně největší šance hostí v utkání. Míč vyváží z vlastní poloviny Seidl, posouvá jej na Abíka, který do uličky vybízí k zakončení Ščotku. Ten sám před Lobanovem míří svou první střelu pouze do domácího brankáře a následnou dorážkou přestřeluje domácí bránu."

Vojta Číž, trenér Hor. Lideč: „Zápas jsme prohráli jedinou brankou z pokutového kopu. V duelu nám citelně chyběl slovenský legionář Mišutka. Pár dobrých střeleckých možností jsme si vytvořili, ale v zakončení se nám nedařilo. Branku jsme inkasovali z pokutového kopu. Na druhé straně nás dvakrát podržel gólman Hyžák, kdy jsme hráli už vabank. Z utkání odjíždíme s prázdnou, bez vstřelené branky lze na body jen těžko pomýšlet."

KELČ - VIGANTICE 2:3 (1:2)

Lukáš Vadel, činovník Kelče: „Zápas se hrál na hřišti v Policích. Favorizovaného soupeře jsme se nezalekli a odehráli jsme s nímdůstojnou parti. Dvakrát jsme dotáhli na rozdíl jediné branky, ale vyrovnat se nám nepodařilo. V závěru si hosté svými zkušenostmi výhru pohlídali."

Fotbalisté Příluk (v červeném) dostali o víkendovém 8. kole náloženo v Choryni.
I. B třída – sk. A: Lidečko si v Dolní Lhotě otevřelo střelnici

Pavel Šturala, trenér Vigantice: „Zápas s posledním týmem tabulky nás stál hodně sil. Domácí celek neměl co ztratit a bojoval až do poslední minuty. Vedení jsme se ujali po dvaceti minutách hry, kdy Vičan přeloboval domácího brankáře. Tři minuty před půlí jsme se radovali podruhé, po střele Křižana. Do půle jsme ale ještě inkasovali, kdy se po standartní situaci prosadil domácí kanonýr Jiříček. Ve druhé půli jsme po gólu Žitníka znovu odskočili do dvoubrankového vedení. Domácí třináct minut před závěrečným hvizdem znovu snížili na jednobrankový rozdíl. Konec utkání jsme si už pohlídali. Se třemi body jsme spokojeni, horšíto bylo s našim výkonem, který nebyl úplně ideální."

KATEŘINICE - VAL. MEZIŘÍČÍ B 0:0

Vít Sacher, trenér Kateřinic: „Zápas se hrál na hodně těžkém terénu, který komplikoval kombinaci. V první půli jsme nehráli příliš dobře a ve hře bylo hodně zbytečných ztrát. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou. Ve druhém dějství jsme zlepšili pohyb a začali jsme hostující tým přehrávat. Své možnosti jsme však nezužitkovali a deset minut před koncem jsme neproměnili ani pokutový kop. Za druhou půli jsme si zasloužili vyhrát, nakonec máme jenom bod."

Fotbalisté Zlína B (žluté dresy) v 8. kole MSFL doma prohráli se Znojmem 2:4.
MISTROVSKÁ KOPANÁ

Vladimír Kostka, trenér Val. Meziříčí B: „V úvodu zápasu jsme byli nuceni dvakrát střídat pro zranění. To nám trošku rozhodilo naši koncepci a chvíli trvalo, než si to všechno znovu sedlo. V první se hrála vyrovnaná partie. Ve druhé půli mohli domácí utkání rozhodnout, ale brankář Hegar pokutový kop lapil. V duelu se tak urodila bezgólová remíza a tu nakonec i bereme."

V. KARLOVICE - ROŽNOV P/R 4:0 (2:0)

Jaroslav Valián, činovník Vel. Karlovic: „Výsledek neodpovídá poměru sil na hřišti a výše porážky je pro hosty krutá. Nás v úvodu podržel gólman a uklidnění do našich řad přinesly dvě branky v síti soupeře. Ve druhém dějství nás hosté přitlačili, ale dokázali jsme udržet čisté konto. Když jsme proměnili penaltu na 3:0, bylo již o vítězi zápasu rozhodnuto. V závěru jsme pečetili výhru čtvrtou trefou."

Fotbalisté Vsetína (modro-bílé dresy) prohráli také s Přerovem.
Fotbalový Vsetín počtvrté v řadě prohrál. Na výhru čeká od poloviny srpna

Radim Polách, trenér Rožnova p. R.: „S Velkých Karlovic odjíždíme s vysokou prohrou, která ale vůbec neodpovídá dění na hřišti. V tomto duelu jsme se trápili v zakončení a domácí celek držel nad vodou jejich brankář. V úvodu jsme dokonce mohli jít do vedení. Naši aktivitu utupily dvě branky v naší síti. Ve druhém poločasu jsme chtěli s výsledkem ještě něco udělat. Dobře jsme kombinovali, ale své možnosti jsme nedokázali zužitkovat. Dvacet minut před koncem domácí proměnili penaltu a bylo hotovo. V závěru jsme navíc inkasovali počtvrté."

PROSTŘ. BEČVA - VAL. PŘÍKAZY 1:4 (0:2)

Daniel Šulák, trenér Prostř. Bečvy: „Utrpěli jsme první porážku v sezoně, začali jsme dobře, soupeře zmáčkli a byli lepší. Bohužel jsme nedali branku a soupeř z ojediněle akce šel do vedení. Do půle se prosadil ještě jednou. Do druhého poločasu jsme šli nahecovani s výsledkem něco udělat. Podařilo se nám snížit, jenže soupeř dokázal během minuty zase odskočit. Přestože zbývalo hodně času, tak z naší strany už to byla křeč a zaslouženě jsme prohráli."

Na Zimním stadionu Luďka Čajky se po patnácti letech odehrálo soutěžní utkání mezi hokejisty Zlína a Vsetína.
Objektiv Jana Zahnaše: Výhružky smrti i zapálený panák. To přineslo 66. derby

Pavel Juřica, trenér Val. Příkazy: „Zápas v Prostřední Bečvě nám vyšel na výbornou. Taky musím podotknout, že nás podržel skvělý brankář Vlček Daniel - ještě dorostenec. Za stavu 0:0 šel domácí hráč sám na našeho brankáře, kterého bravurně vychytal. To byl impuls pro nás a taky se tak stalo. Ujali jsme se vedení zásluhou Ďurkeche. Ještě do poločasu ve 44. min. jsme dali branku zásluhou Kušniera. Druhý poločas byl hodně vyrovnaný a bojovný. Domácí po dobré kombinaci snížili na 1:2. Měli ještě několik brankových příležitostí, ale náš mladý a nadějný brankář vše zneškodnil. Ještě jsme přidali dvě branky znovu zásluhou Ďurkeche a Kušniera a bylo tzv. vymalováno. Musím své svěřence za skvělý výkon pochválit."

PODLESÍ - JUŘINKA 4:3 (2:2)

Tomáš Adámek, činovník Podlesí: „V derby jsme nutně potřebovali bodovat za plné tři body a to se nám nakonec povedlo. První půle musela fanoušky bavit - v 9.minutě jdou hosté do vedení, po křídelní akci a centru se nadvakrát prosazuje Vavřík. Hned za minutu je vyrovnáno, parádní střelou z 25ti metrů se prosazuje Pavel Blažek. Vedení hostům vrací ve 14.minutě Macíček přesně zahraným přímým kopem. Ve 30.minutě vyrovnáváme, hlavičkou se prosazuje Nosálek. Do konce první půle jsme lepším celkem a máme tři vyložené gólovky, které bohužel neproměňujeme. 
Ve druhé půli jdeme do vedení v 53.minutě, to se po centru prosazuje přesným zakončením k tyči Nosálek. Poté přichází slabší pasáž hry z naší strany a v 66.minutě vyrovnává Macíček. Další dvě velké šance bohužel neproměňujeme. Když už utkání spělo k remíze, v nastaveném čase hosté chybují v rozehrávce a nakoplý míč do Pavla Blažka se odráží a končí v síti. Připisujeme si tak veledůležité tři body."

Pohled na střídačku Zlína.
Stantien po derby chválil perfektní výkon, Vlacha trápí slabá produktivita

Martin Särkozy, trenér Juřinky: „Trápí nám velká marodka, přesto jsme v derby ztratili minimálně jeden až v samotném závěru. První půle byla bohatá na branka, skončila 2:2, ale další šance na obou stranách zůstaly nevyužity. Z kraje druhé půle jsme inkasovali třetí branku. Zvýšili jsme aktivitu a Macíček srovnal. Poté jsme přežili dvě šance domácího týmu. V samotném závěru jsme ale vyrobili obrovskou chybu a domácí nás potrestali čtvrtou rozhodující brankou. Domácí trestali naše hrubice a poslední branku jsme jim nabídli sami, což je určitě škoda."

HRACHOVEC - VAL. POLANKA 3:0 (2:0)

Dušan Janošek, trenér Hrachovce: „Valašská Polanka přijela ve velmi kvalitním složení. V Hrachovci předvedla velmi dobrý výkon, výsledek 3:0 neodpovídá průběhu. My jsme se dostali v prvním poločasu třikrát do šancí, které jsme neproměnili, na druhé straně hosté měli také tři šance, dvakrát nás podržel gólman Růžička. Přesto jsme šli do vedení 2:0 brankami Waldera a Orsága. Druhý poločas se zase odehrával mezi šestnáctkami, byl to vyrovnaný zápas, my jsme podtrhli účet utkání deset minut před koncem druhou brankou Orsága. Byl to velmi těžký zápas s asi nejlepším soupeřem, který v Hrachovci na podzim hrál. Vydřené vítězství."
Jan Tajzler, činovník Val. Polanky: „Polančané se rozhodně nechtěli na půdě lídra dát lacino. Naopak se snažili tvořit a v 10. minutě Mikuš poslal míč na Tomšů, který našel v malém vápně zcela volného Chuchmu, polanský útočník však nedokázal zamířit přesně. Domácí se do první příležitosti dostali ve 14. minutě, když z individuální akce Rusa těžil Orság, ale tentokrát ještě bránu hostů netrefil. Brankář Zrník ve službách Valašské Polanky vytáhl několik dobrých zákroků, když zlikvidoval samostatné zakončujícího Rusa. Polanský brankář dlouho trápil hosty, Polančané mohli udeřit z brejku, Chuchma přihrál Kovalčíkovi, ten však ve slibné střeleckém pokusu na Růžičku nevyzrál. Hrachovec pak udeřil poprvé ve 35. minutě, nakopnutý míč dostal do sítě Walder. Ve 40. minutě pak domácí vsítili kontrovérzní branku, u které byl Orság, jenž dost možná nedovoleným způsobem atakoval brankáře Zrníka, který už držel brankář v náručí. Rozhodčí Zpěvák tomu nevěnoval pozornost a branku domácím uznal. 

Třetí půle už zdaleka nenabízel tolik příležitostí jako ta první. Zrník se opět vyznamenal, když zlikvidoval souhru Malého s Rusem. Ukrajinský útočník dělal polanské obraně problémy, ale branku nevstřelil. Polčnané se marně snažili ohrozit brankáře Růžičku, ale pozorná defenzíva Hrachovce nepřipustila hostům tutovou příležitost. Naopak domácí ještě dokázali vsítit třetí branku, když se po přihrávce Rusa dostal ke střele Orság a slavil druhou trefu v zápase. Výsledek utkání je pro hosty dost možná krutý, ale lídr dokázal v jaké herní pohodě na podzim je."


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...