Předchozí
1 z 9
Další

JUŘINKA - KATEŘINICE 3:1 (1:0)

Martin Särkozy, trenér Juřinky: „První půli jsme sice s Kateřinicemi vyhráli o jednu branku, ale náš výkon nebyl optimální. Proto jsem musel v kabině zvednout hlas, aby se neopakovala situace u utkání s Valašskou Polankou.Ve druhém dějství se ke slovu dostali i hosté, ale brankář Bláha nás podržel. Uklidňující třetí branku dal kanonýr Vavřík. Deset minut před koncem jsme se radovali potřetí. Hosté dali v závěru výsledku kosmetickou úpravu. Nakonec je naše výhra naprosto zasloužená a jsme za ni rádi, protože stále nemáme kompletní sestavu."

Fotbalisté Kvasic (v bílém) v sobotním 9. kole krajského přeboru porazili Boršice vysoko 7:0.
OBRAZEM: Nováčkovi krajského přeboru azyl svědčil, v derby udolal Brumov

Vít Sacher, trenér Kateřinic: „Před utkáním jsme řešili nějaké absence v sesavě. Domácí tým byl lepší v úvodní půlhodině, kdy se mu podařilo vstřelit i branku. Ve druhém poločasu jsme nastřelili brankovou konstrukci a domácí celek přiněkterých šancích podržel brankář. Těžký terén však komplikoval plynulejší kombinační hru. Domácí celek byl na těžkém terénu nakonec bojovnějším týmem a to nakonec i rozhodlo."

HORNÍ LIDEČ - HRACHOVEC 0:5 (0:2)

Vojta Číž, trenér Hor. Lideč: „Utkání s lídrem tabulky jsme nezvládli. Do kolen nás dostaly dvě rychlé branky z úvodu zápasu. Hosté se uklidnili a na hrací ploše dominovali. Ve druhé půli jsme ještě chtěli s výsledkem ještě něco udělat, ale hosté dali dvě slepené branky v rozmezí pěti minut. Příliš nám nehrála středová řada a Hrachovec byl častěji na míči. Náš výkon nebyl optimální, máme teď sérii tři venkovních utkání a budeme muset zmobilizovat síly.Výhra hostí je tak naprosto zasloužená, jejich výkon byl nad naše síly."

Divizní fotbalisté Slavičína (v modrém) v nedělním 9. kole skupiny E doma porazili Skaštice 3:2.
MISTROVSKÁ KOPANÁ

Dušan Janošek, trenér Hrachovce: „Dušan Janošek, trenér Hrachovce: „Zápas s Horní Lidčí jsme zvládli velmi dobře. Už od prvních minut jsme naší nátlakovou hrou soupeře přehrávali. V 5. minutě se trefil Ondra Janošek, v 11. minutě byl znovu Ondra Janošek faulován v pokutovém území a penaltu proměnil Malý. Potom byla dvacetiminutová pasáž, kdy soupeř hru vyrovnal, ale přesto jsme měli více šancí my, žádnou jsme ale neproměnili. Do šatny jsme tak šli s dvoubrankovým vedením."

ROŽNOV P/R - VIDČE 1:1 (0:0)

Radim Polách, trenér Rožnova p/R: „V derby jsme zbytečně přišli o dva body. V první půli jsme kontrolovali vývoj hry, ale z mnoha šancí, jsme nedokázali dostat míč do hostující branky. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou. Ve druhém dějství hosté přišli po hodině hry o vyloučeného Špurka. Dvacet minut před koncem nás poslal Talpa do vedení. To jsme ale dlouho neudrželi a v 77. minutě kanonýr Mičkal proměnil penaltu. Pět minut před koncem se nám dokonce naskytla přesilovka o dva hráče, ale naše převaha ke konečné výhře nakonec nevedla."

Fotbalisté Příluk (v červeném).
I. B třída – sk. A: Příluky ukončily Prlovu čtyřzápasovou vítěznou sérii

Vladislav Basel, činovník Vidče: „První poločas nabídl fotbal jen ze strany domácích. Ti dobře kombinovali, hodně byl vidět věkem ještě dorostenec Vachník, ale v zakončení byli značně nepřesní. Hosté s kvalitní defenzívou, ale bohužel za celých 45.min. ani s jedinou střelou na domácího brankáře Skláře. Již v 10.min. Slovák na vlastní polovině předává míč do běhu Ondruchovi, který krásně mezi hostující stopery uvolňuje Baroše. Pohotová střela naštěstí pro hosty míří vedle brány. O deset minut později uniká po pravém křídle Talpa, centruje před bránu, kde se k zakončení dostává Kolařík. Jeho střela jde však mimo tři tyče. V 35.min. přichází největší šance prvního poločasu. Domácí kapitán Kolařík nádherně uvolňuje Baroše, který se objevuje sám před Martinem Mičkalem. Hostující brankář jeho střelu skvěle vyráží a následná dorážka Vachníka míjí opuštěnou bránu. Následuje dobrá střela k tyči Kolaříka z hranice velkého vápna, pozorný Martin Mičkal chytá. První půle končí bez branek. 
Ani ve druhém poločase se obraz hry nemění. Domácí jsou sice více na míči, ale směrem dopředu neškodní a ani od hostů to dnes není vydařený zápas. A tak zajímavé momenty přicházejí až v závěrečné půlhodině. V 64.min. se ve středu hřiště rozebíhá s míčem Vachník a je zastaven až před půlkruhem pokutového území Špůrkem. Druhá žlutá karta pro hostujícího obránce a Vidče jde do deseti. Následný trestný kop Talpy Martin Mičkal vyráží před sebe a míč doráží do sítě Vachník. Branka však neplatí pro ofsajdové postavení dorážejícího hráče. 70.min. a domácí otevírají skóre utkání. Míč z kopačky Ondrucha míří na Kolaříka. Pomezní rozhodčí zvedá praporek a signalizuje ofsajdové postavení hráče, ale ihned ho dává dolů. Míče se zmocňuje Juřík, posouvá jej před bránu a zde zcela volný Talpa s přehledem zakončuje. Domácí se radují, hosté cítí křivdu, neboť na moment přestali hrát, nicméně branka platí 1:0. Teprve v 72.min. přichází na straně hostí první střela mezi tyče a hned má gólové parametry. Petr Mičkal uniká domácí obraně, nebezpečně zakončuje levačkou, ale pozorný Sklář vyráží na roh. Následuje 77.min. a přihrávka Babince v šestnáctce na Pavla Drdu trefuje ruku bránícího Dvořáka. Pokutový kop, míč si bere Petr Mičkal a bezpečně proměňuje 1:1. Vzápětí Babinec skvěle uvolňuje střídajícího Němce, ten však dobře vyběhnuvšího Skláře neprostřeluje. Posledním vzrušením pro diváky v zápase je druhá červená karta pro hosty v 85.min. za faul Milana Drdy na Vachníka na půli hřiště. Domácí převahu dvou hráčů v poli již nevyužívají a derby utkání tak končí remízou 1:1."

VAL. MEZIŘÍČÍ B - V. KARLOVICE 2:2 (1:1)

Vladimír Kostka, trenér Val. Meziříčí B: „Zápas s Velkými Karlovicemi se hrál na těžkém terénu. Měli jsme sice balon častěji na svých kopačkách, ale hosté spoléhali na rychlé brejky. My jsme se po celé utkání trápili v zakončení. V prvním dějství padlo po jedné brance na každé straně. Druhý poločas přinesl podobný obrázek, několik šancí bylo na obou stranách. Na branku hostí jsme naštěstí dokázali rychle zareagovat. Zápas nakonec dospěl ke konečné remíze, za kterou bude více rádi hostující hráči."

V 9. kole I. B třídy skupiny B domácí výběr Louk (v černém) udolal snaživou rezervu Slušovic 2:0,
I. B tř., sk. B: Kroměříž B rozdrtila Lužkovice 13:1. Napínavý závěr v Březnici

Jiří Gajdoš, činovník Vel. Karlovic: Vezeme si z Valašského Meziříčí jeden bod a jsme spokojeni. Utkání přineslo na těžkém terénu několik šancí na obou stranách. Hráli jsme na rychlé kontry a dvakrát se nám je podařilo zrealizovat. Domácí deset minut předkoncem srovnali, konečná remíza je tak spravedlivá."

VAL. POLANKA - KELČ 6:1 (3:1)

Jan Tajzler, činovník Val. Polanky: „První brankovou příležitost si sice vypracovali hosté z Kelče, konkrétně Jiříček, jenž nadvakrát zakončoval z levé strany, pak už ale dominovali domácí. Ve 14. minutě otevřel skóre Michal Baran, jenž z voleje zužitkoval centr Žídka. Druhá branka se dostavila o deset minut později. Kovalčík nasadil rychlé tempo na levém křídle a dokázal přesnou přihrávkou najít na malém vápně Tomšů, ten si míč zpracoval a z otočky překonal Hrdličku. Polančané byli v laufu a záhy odskočili do tříbrankového trháku, po přihrávce kapitána Barana se uvolnil Mikuš a přesnou střelou z levé strany oslavil svou domácí premiéru v dresu mateřského oddílu. Povedenou první půli ze strany domácích zakalila pouze situace z poslední minuty, kdy obrana Polančanů dala až příliš prostoru Jiříčkovi a hostující kapitán se prosadil střelou od tyče polanské brány.

Fotbalisté Kunovic (žluté dresy) v 9. kole krajské I. A třídy skupiny B podehli doma Nedachlebicím 0:3 a v tabulce zůstali předposlední.
I. A třída sk. B: Mladcová poprvé neinkasovala, Bylnice vysoko prohrála

Inkasovaná branka do šatny však s Polančany nijak nezacloumala. Po výměně stran pokračovali v dominantním výkonu, který pečetili dalšími trefami. Psala se 55. minuta, kdy Baran poslal míč Mikušovi a ten připravil skvělou pozici Tomšů, jenž vsítil svou druhou trefu v utkání. Následně byl Tomšů hned ve dvou dalších příležitostech, ale kýženého hattricku se nedočkal. V 76. minutě projevil hlad po gólu domácí štírek Kovalčík, napoprvé jej ještě skvěle vychytal Hrdlička, ale záhy už se polanský borec radoval, když zamířil přesně z hranice pokutového území. Skóre pečetil v 86. minutě další navrátilec do polanského týmu David Žídek, pro nějž to byla první trefa v polanském mužském dresu. Nakopnutý míč od Nováka si Žídek zpracoval a z levé strany chladnokrevně zavěsil na bližší tyč. Polančané tak podruhé v sezoně slavili plný bodový zisk a vůbec první domácí vítězství po návratu do I.A třídy."

Lukáš Vadel, činovník Kelče: „Domácí tým představil posily a na hřišti to bylo znát. My v každém utkání měníme sestavu a stále nejsme kompaktní. Mladí hráči asi potřebují delší čas na přizpůsobení se rytmu této soutěže. Vítězství domácího týmu je tak naprosto zasloužené, byl lepším celkem a jeho dovednosti byli nad naše síly."

VAL. PŘÍKAZY - PODLESÍ 4:2 (1:1)

Pavel Janošík, činovník Val. Příkazy: „Myslím si, že to bylo asi nejpovedenější utkání podzimní části. A i na těžkém terénu se nám dařilo kombinovat. Ujali jsme se vedení brankou Kušniera. Soupeř sice srovnal, přesto nám to nijak neublížilo a stále jsme si vytvářeli šance. A to především aktivním Kušnierem a když už soupeř dal branku, ihned jsme odpověděli. Soupeř to byl šikovný, snaživý, ale přesto kvalita zakončení byla na naší straně. V každém případě nás tento výsledek a předvedená hra zavazuje a rád bych, aby mančaft na to navázal i v dalších kolech."

Fotbalisté Polešovic (modré dresy) pod vedením nového dočasného kouče Alexandra Machaly zvítězili na hřišti v Ostrožské Nové Vsi 3:2.
I. B třída sk. C: Lhota schytala příděl, Malenovice deklasovaly Velký Ořechov

 Tomáš Adámek, činovník Podlesí: „Před utkáním jsme museli řešit absence v sestavě a to se i na našem výkonu projevilo. Zápas se hrál na těžkém terénu a domácí tým nám dal lekci z produktivity. Přesněji řečeno jeden jeho hráč a to slovenský kanonýr Kušnier. Domácí dokázali na rozdíl od nás trestat chyby v naší defenzívní činnosti, což nakonec duel i rozhodlo. Zápas musíme hodit za hlavu a v klidu se připravit na další utkání s Viganticemi."

PROSTŘ. BEČVA - VIGANTICE 2:2 (0:1)

Daniel Šulák, trenér Prostř. Bečvy: „Utkání s Viganticemi bylo oslavou fotbalu. Utkání přihlíželo 500 platících diváků, ale v hledišti jich bylo mnohem více. V první půli se hosté ujali vedení po brance Milana Baroše, který zasunul míč do branky. My jsme také měli pár příležitostí, ale gólman hostí byl pozorný. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:1. Druhá půle přinesla zajímavou podívanou. Hosté nejprve neproměnili pokutový kop. Poté šli dokonce do dvoubrankového vedení. Nesložili jsme zbraně a v rozmezí tři minut jsme srovnali. Drama se hrálo až do konce utkání, kdy chtěli oba celky utkání rozhodnout ve svůj prospěch. To se nestalo, přesto fanoušci domů odcházeli spokojení, neboť valašské derby pžineslo neskutečný sportovní zážitek."

Extraligoví házenkáři Zubří (v zeleném) doma díky zlepšené druhé půli s přehledem porazili Brno.
Souboji oslabený ovládli házenkáři Zubří

Pavel Šturala, trenér Vigantice: „K souboji s nováčkem soutěže jsme odjeli i s Milanem Barošem. V první půli bojovného utkání domácí těžili především ze standartních situací, které mají na svém hřišti menších rozměrů celkem doře nacvičené. . Nám se podařilo jít do vedení po brance Milana Baroše. Při šanci domácího Michálka nás podržel brankář Slovák. Ve druhé půli jsme začali velmi aktivně a vypracovali jsme si několik gólových příležitostí. Navíc Křižan neproměnil pokutový kop. Dvacet minut před koncem jsme radovali podruhé, kdy se prosadil Vičan. Patnáct minut před koncem ale domácí vstřelili dvě slepené branky a rázem bylo srovnáno. V závěru oba týmy sahaly po vítězství, utkání nakonec dospělo ke konečné remíze. Z dobře rozehraného duelu nakonec bereme jenom jeden bod, ale zápas přinesl nádhernou fotbalovou kulisu."


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...