„V pátek o půl deváté ráno mi volal manažer klubu Hořín, že na hřišti leží sníh a na sobotu hlásí velice počasí, takže zvažuje, že by se utkání odložilo. Já jsem zásadně proti odkládání utkání. Nemám to rád, protože to přináší vždycky problémy, ale nechal jsem to na něm. Jelikož to odsouhlasil svaz i soupeř ze Strání, neměl jsem nic proti tomu,“ uvedl trenér Valašského Meziříčí Pavel Hajný.

Jeho tým si tak v pátek odpoledne zatrénoval na umělé trávě, o víkendu pak měl neplánované volno.

To si užili i hráči Strání. „Neměli jsme s tím žádné problémy. Pro nás se nic zásadního neděje,“ tvrdí kouč Strání Juraj Bútora. „Jenom jsme trochu upravili tréninkový proces. Někteří kluci si půjdou v neděli zahrát za béčko a budeme se dál připravovat na další zápasy,“ dodal slovenský kormidelník.

Na náhradním termínu se zatím krajští rivalové nedohodli. „Já jsem preferoval hned úterý 12. dubna popřípadě úterý 26. dubna,“ říká Hajný.

Celek z Uherskohradišťska by rád hrál hlavně kvůli lepším terénům až později.

Fotbalisté Uherského Brodu (červené dresy) hráli v sobotu dopoledne s Frýdkem-Místkem bez branek.
Podívejte se: Broďanům pomohla tyč i břevno. S Frýdkem doma hráli bez branek

V divizi E byly odloženy i další sobotní zápasy Holešov – Kozlovice a Vsetín – Šumperk.

„Po týdenním sledování předpovědí počasí jsme se nakonec dohodli s FK Šumperk, že utkání odehrajeme v náhradním termínu, který jsme po dohodě stanovili na středu 20. dubna od 16:30 hodin,“ informuje předseda výkonného výboru FC Vsetín Petr Říha.

Známý funkcionář poděkovat soupeři, že i přes šílenou dojezdovou dobu přijedou v týdnu.

„Po dobrém bodu z HFK Olomouc a uzdravení několika hráčů jsme se na utkání těšili ale počasí fotbalu tento víkend vůbec nepřeje. Rozhodně naše utkání není jediné, které bylo odloženo. Bohužel ani na příští víkend rosničky neslibují nic fotbalového, co se počasí týče, tak věřme, že se brzy dočkáme sluníčka a voňavé trávy, ať můžeme naplno rozjet mistrovské zápasy ve všech kategoriích“ přeje si nejen Říha.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...