„Důležité a zasloužené vítězství, které nás dál drží na čele. Vždy chceme vyhrávat, i celou soutěž. Pak nás to více baví!“ pousmál se kouč Slavičína.

„Za nás to nebylo vůbec špatné, dali jsme na půdě soupeře dva góly, to se domů s prázdnou normálně nevracíme. Nakonec rozhodly větší důraz a zkušenost soupeře,“ poznamenal hrající kouč a autor první trefy Skaštic Lukáš Motal.

Fotbalisté Kvasic (v bílém) v sobotním 9. kole krajského přeboru porazili Boršice vysoko 7:0.
VIDEO: Kanonáda fotbalistů Kvasic. Boršice rozcupovali. Podívejte se!

První poločas přinesl vedení favorita. „Ale nehráli jsme dobře, byli jsme pomalí, nedůrazní. I když jsme měli v samom úvodu dvě šance a dali gól, herně to nebylo ono, píše nepřesné a ospalé,“ byl kritický Slončík a jeho poločasová důrazná domluva týmu pomohla.

„Dostali jsme balon na zem, začali kombinovat, měli hru pod kontrolou a po pěkné akci zvýšili náskok. Sice jsme se nevyhnuli vypnuté fázi a snížení, ale hru i výsledek jsme kontrolovali. V samém závěru přišel od nás nesmysl, zbytečná hrubice a další korekce. I přee všechno jsme vyhráli zaslouženě,“ byl přesvědčen trenér Slavičína.

Divizní derby v Otrokovicích přineslo čtyři góly a dělbu bodů
Holešov měl v derby Baťov na lopatkách. Co na to trenéři?

„Úvodní nápor jsme přečkali, měli tam i nebezpečné centry, ovšem celý zápas nám chyběla lepší finální fáze a důraz. Soupeř si zkušeně počkal na naši chybu a šel do vedení, navíc po obrátce rychle zvýšil. My korigovali, ale domácí výsledek kontrovali a dovolili nám v samém závěru jen výsledek korigovat,“ zhodnotil duel trenér Skaštic Motal.

SLAVIČÍN - SKAŠTICE 3:2 (1:0)

Branky: 34. Školník, 51. Žůrek, 86. Rožek - 75. L. Motal, 90. Látal. Rozhodčí: Svoboda, 150 diváků.

#facr-vysledky|


Načítám tabulku ...
|9#