Předchozí
1 z 3
Další

 „Zasloužená remíza, třebaže blíže výhře jsme byli my. Každopádně vezeme cenný bod z půdy soupeře, navíc kvalitního, který je v laufu. Věřím, že ve zbytku podzimní části budeme ještě lepší,“ je optimistou Alois Skácel, trenér Holešova, jehož výběr potřetí v řadě bodoval.

I přes výsledkově nepovedenou první půli byl jeho protějšek s nástupem spokojen. „Paradoxně nebyl špatný, byli jsme aktivní, hra byla vyrovnaná, bohužel z první šance soupeře jsme inkasovali, což nás srazilo a postihla nás hluchá čtvrthodina, kdy měl Holešov další šance a z penalty zvýšil,“ zabolela domácího trenéra Pavla Gerycha.

Fotbalisté Zlína se v neděli na Letné po sedmi měsících utkají se sousedním Slováckem.
Motivace před krajským derby? Výhra posune fotbalisty Zlína před rivala

„V první půli jsme hráli až na maličkosti velice dobře. Nejen proto, že jsme dali dvě branky, ale měli jsme další tři tutovky, což asi rozhodlo. Soupeř totiž snížil těsně před přestávkou. Škoda, my jsme totiž poté trošku vypadli z tempa,“ přiznal holešovský Skácel.

Po změně stran diktoval tempo hry nováček a po hodině hry se dočkal vyrovnání. „Dostali jsme se do hry, ve druhé půli jsme byli lepší. Bohužel v závěru nás opět přibrzdilo vyloučení,“ posteskl si Gerych.

„V druhé půli nás domácí zatlačili, měli pár závěrů, ale až na vyrovnávající trefu neměli nic podstatného. Škoda, že byl Kovář, když šel sám na bránu faulován, výsledek mohl dopadnout ještě lépe. Zápas se rozhodoval v první půli, tam měli finální fázi řešit lépe. V samém závěru při početní výhodě jsme měli tlak, ale byli zbytečně divocí na míči. Jinak se ale hrál oboustranně dobrý fotbal,“ ocenil zkušený trenér hostů Skácel.

Nováček z Baťova nakonec remízu bral, z anglického týdne vytěžil ze dvou zápasů čtyři body. „I v sobotu jsme chtěli vyhrát, vzhledem k průběhu je asi dělba bodů spravedlivá,“ také přiznal Gerych.

Jeho svěřence nyní čeká dvoutýdenní přestávka. Z důvodu reprezentace na finálovém turnaji v Regions Cupu V Dublinu totiž bude Baťovu scházet kvarteto opor - Pavel Bršlica, Jan Gojš, Pavel Krajča a Jakub Kašík. „Je to výborná vizitka klubu, máme ve výběru nejvyšší zastoupení, na což jsme hrdí a přejeme klukům úspěch,“ dodal Pavel Gerych.

SK BAŤOV - SFK HOLEŠOV 2:2 (1:2)

Branky: 42. Šiška, 68. Gojš - 20. Polomík, 30. z pen. Kovář. Rozhodčí: Habermann, ČK: 80. Bršlica (Baťov), 268 diváků.


Načítám výsledky ...


Načítám tabulku ...