„Hodně dobré utkání i díky tomu, že soupeř nasadil i pár kluků ze širšího třetiligového kádru. Utkání mělo opravdu kvalitu, dalo hodně oběma výběrům,“ cítil po zápase Skácel.

Divizní fotbalisté Baťova (ve žlutém) v úvodním přípravném duelu zimním přípravy v sobotu doma podlehli Luhačovicím (krajský přebor) 1:2.
Podívejte se! Divizní Baťov na úvod padl, ale představil první posilu. Jakou?

Byli to jeho svěřenci, kteří po většinu času běhavého zápasu byli v koncovce nebezpečnější. „Naprosto vyrovnaný duel, kdy zejména první poločas byl hodně dobrý – měl náboj, rychlost, byl prostě akční,“ přirovnal trenér Holešova. „Je dobře, že jsme vyzkoušeli naši hru v jiné rychlosti. To jsme potřebovali,“ přikývl.

I přes tři výhry v řadě přehnanému optimismu trenér divizního celku nepodléhá. Naopak. „Pořád je to od nás syrové, hledají se posty, každý své místo. Součinnost začíná být lepší, ale stále máme na čem pracovat,“ zdůraznil Skácel.

Fotbalisté Skaštic (ve žlutém)
Divizní fotbalisté Skaštic na úvod padli s Brumovem. V jaké sestavě?

Ten z dalších posil přivítal na kraji ofenzivy Viléma Gettlera, jenž na podzim hrál v třetiligovém Uherském Brodu. „Ještě máme v hledáčku jednu posilu, ale dokud ji nebudeme mít jistou, její jméno neprozradím,“ omluvil se Alois Skácel a dál s týmem pracuje především na nabírání tolik potřebné fyzické kondice. „Kluci jsou svědomití a hlavně nejsou zranění,“ těší zkušeného kouče.

Herní formu v dalším duelu prověří Holešov v sobotu od 14 hodin na umělé trávě v Hulíně Kvasice.

KROMĚŘÍŽ B – HOLEŠOV 1:3

Branky: Semenyna 2, Jaderníček.