V ní se místní týmy s netradičními názvy jako Třebechovickopodorebské chlamýdie, Schodkaři, Tučňáci nebo Duté hlavy potkávají týden co týden, aby poměřily své znalosti, vědomosti, důvtip i štěstěnu ve vědomostním hospodském kvízu. Kvízy se konají každou středu od 19:30 v S-baru a je vítán každý, kdo se chce pobavit, zahrát, dát si pivo a něco se dozvědět.

Celým večerem provází moderátor Martin Kolárský a na jeho konci čekají nejlepší týmy tekuté ceny. Týmy se poměřují ve všech možných oborech lidského vědění. Témata jdou napříč všemi obory lidského vědění od historii, sport, přírodovědu, hudbu, společnost, techniku či aktuálním děním. Kvíz se skládá každý týden z deseti různých témat a dopředu nemůžete tušit, na které zrovna ten týden narazíte.

Hospodský kvíz nabízí porovnání nejen mezi soupeři v hospodě, ale i v rámci kraje a celé republiky. Kroměřížské týmy se účastní mezihospodské ligy v rámci střední a severní Moravy a Slezska, ve které se určitě neztrácí! Tým Třebechovickopodorebské chlamýdie se dokonce v jarní sezóně tohoto roku umístil na 1. místě v konkurenci více než 290 týmů ji vyhrál! Týmy se mohou porovnávat i v rámci tematických lig, ve kterých si mohou najít, zdali jim jde lépe sport, kultura či technika. Nejlepší týmy z těchto lig mohou vyhrát ceny od partnerů Hospodského kvízu Captain Morgan, Albi, pivovaru Bernard, Geekshirts či Deníku N.

Přihlásit svůj tým můžete přes stránky www.hospodskykviz.cz nebo ve facebookové skupině Hospodský kvíz – Kroměříž – S-bar ST. Hraje se každou středu od 19:00 v S-baru.

Autor: Tomáš Pavlica