Program a podmínky jsou následující:
- každý tým uvaří guláš minimálně ze 4,5kg masa (120 kousků k degustaci veřejnosti)
- maso může být předem nakrájené, cibule oloupaná
- soutěžní tým si zajistí vše potřebné k vaření guláše – vařič (pokud elektrický, tak i prodlužku), hrnce, vařečky, nůž, dřevo do kotlíku, atd…
- vzhledem k místu konání, bude vaření probíhat na elektrických vařičích, plynových sporácích (propanbutanová bomba), nebo na kotlích na dřevo
- start vaření bude v 10 hodin – veřejná ochutnávka a hodnocení začne probíhat od 15 do 16.30 hodin, vyhodnocení bude po sečtení všech platných hodnotících lístků cca v 17 až 17.30 hodin
Zájemci o ochutnávku a hodnocení si předem koupí u obsluhy hodnotící lístek v hodnotě 100 korun, organizátor zajistí chléb, misky a lžíce. Těšit se také můžete na hodnotné ceny.
Hospůdka na hřišti Zdounky