Snažíme se sesbírat fotografie s rouškou v hlavní roli, a to nejen pro osvětu okolí, ale taky proto, abychom měli důkaz, až nám naši potomci nebudou chtít věřit. Dnešní mladá generace nemůže uvěřit tomu, že naši rodiče či prarodiče nacvičovali únik do krytu v pláštěnkách a igelitových pytlících na nohách při tzv. branném cvičení. Je možné, že další generace si nebude umět představit, jak skoro celý svět chodil s rouškami na obličeji. Nošení roušek se už teď vepsalo do našich dějin a uvidíme na jak dlouho.

Své fotografie s rouškou, popřípadě zábavné fotky, kde je rouška v hlavní roli můžete poslat na e-mail koukalova@mkchulin.cz. Budeme rádi, když k fotografii napíšete, kde jste k roušce přišli. Ze zaslaných fotografií vznikne výstava, až se na tohle všechno budeme dívat s úsměvem a časovým odstupem. O termínu výstavy vás budeme informovat.

A možná, až roušky nebudou potřeba, uspořádáme takový menší projekt, který už máme v hlavách. Tak snad to vyjde. Děkujeme za zapojení a sdílení myšlenky, že rouška sluší každému!

Erika Koukalová