U Obchodňáku teď nabízí tři druhy langošů podle rodinného slovensko-maďarského receptu, které vás překvapí svou nadýchaností i vynikají poctivou chutí. Za pozornost stojí také sousední foodtruck s gyrosem a dalšími řeckými specialitami (včetně těch tekutých) od rodilého Řeka.

Kousek dál si můžete pochutnat na burgerech, sladkostech z Bistrotéky Valachy, haluškách a grilovaném koleně, před vchodem do Obchodního domu se nabízejí sýrové speciality a kyselice. To vše doplňuje lahodná káva Bencini a pestrá nabídka různých punčů, svařáků či bombardina, a to včetně nealko verzí pro děti nejen u stánků, ale i na venkovních zahrádkách místních gastro podniků.

Nadšení dětí násobí vyhlídkové kolo, které letos už potřetí nabízí svezení s neobvyklým výhledem na Zlín. V obchodní pasáži pak děti mohou napsat dopis Ježíškovi a vhodit ho do Vánoční poštovní schránky. Za návštěvu rozhodně stojí i "nejvánočnější" Bar 1931, jehož interiér zdobí 12 tisíc baněk ze vsetínské Irisy. Vyhlídkové kolo se točí ve všední dny od 13 do 20 hodin, o víkendech od 10 do 20 hodin. Gastro stánky na Vánočním trhu nabízejí své speciality denně od 10 do 21 hodin.

Martina Žáčková

Zdroj: Youtube
Rozsvícení vánočního stromu a vánoční jarmark ve Zdounkách.
VIDEO: Rozsvícení vánočního stromu ve Zdounkách provoněly také grilované klobásy
V Lanterně ochutnávali vzácné bílé lanýže.
Ve Velkých Karlovicích ochutnávali bílé lanýže či italské delikatesy
Den otevřených dveří na 2. Základní škole.
Holešovskou školou se linula nejen vůně perníčků