Pony jezdci jeli své mistrovské soutěže na výšce ZPL a LP*. V mladší kategorii 9 - 13 let se mistryní oblasti stala Adéla Kretová a Amik 1 z JK Ranč za řekou,z.s. V kategorii 14 - 16 let se mistryní stala Sofie Ambrožová a Stasiek z JK HANÁ, z.s.

Děti na velkých koních absolvovaly první kolo na výšce 80 cm (ZZ) a druhé kolo na výšce 90 cm (ZM). Obě kola bez shození zajela pouze Šeďová Anna s koněm Dan 15 z JO při SŠZe Přerov a tím se stala mistryní oblasti v kategorii dětí.

Junioři měli své mistrovské soutěže na výšce 100 cm (Z). Obě kola čistě zajely pouze dvě jezdkyně, a tak proběhlo i napínavé rozeskakování. Vítězkou a mistryní oblasti v kategorii juniorů se stala Hejduková Nikola a Arwen 1 z Jezdecký klub Valašsko, z.s.

Mladí jezdci bojovali o prvenství na parkurech o výšce 110 cm (ZL) a 115 cm (L*). Zajet obě kola bez zaváhání zvládla pouze jedna jezdkyně, které tyto čisté parkury přinesly obhajobu prvenství z loňského roku a také mistrovský titul pro letošní rok. Mistryní oblasti v kategorii mladých jezdců se stala Alexandra Hanáčková na koni Clann z JK Ramir, z.s.

 
Vrcholem byly soutěže pro seniory, kde o titul mistra bojovalo celkem 11 dvojic. Jezdce čekaly obtížné parkury na výškách překážek 120 cm (L**) a 125 cm (S*). Pouze jedna jezdkyně dokončila obě kola bez zaváhání. Dva čisté parkury přinesly mistrovský titul Janě Jarkové s klisnou Arven 2 z JK HANÁ, z.s.

Klára Sukupová za Zlínskou oblast ČJF