Slunečné počasí přilákalo velký počet soutěžících, kteří bojovali o prvenství celkem v třinácti soutěžích. Diváci tak měli možnost shlédnout přes 150 startů. Nechyběly soutěže pro děti na ponících, hobby jezdce a samozřejmě i oficiální soutěže pro velké koně až do stupně S** (130 cm).

První se na start postavili jezdci na velkých koních v soutěži stupně ZM (90 cm). Vítězkou se stala Ivana Machová na koni Saxana-CZ-SHA-349 z JK Paráda Skržice. Následovala soutěž Z (100 cm), kde prvenství patřilo Terezce Svěrákové s koněm Commander 2 z JK DIANA Sobotovice.

Třetí soutěží byla soutěž stupně ZL (110 cm), kdy v nejrychlejším čase a bez jediného trestného bodu dojela Hornáková Veronika s klisnou Violette ze Slovenska.

Následovala soutěž stupně L* (115 cm), ve které prvenství urval domácí jezdec Zdeněk Žíla na koni Cornet Cassini HF. Závodní den byl opravdu nabitý soutěžemi, a tak další soutěží byla obtížnost L** (120 cm), kdy s čistým kontem a nejrychlejším časem dojela Kristýna Koutná s Cascavellou z JK Dvůr Kanovsko. Vrcholem závodního dne pro velké koně byla soutěž S** (130 cm), která se jela na čas. Vítězem této soutěže se stal opět domácí jezdec Zdeněk Žíla s koněm Cadillac.

 
Sobotní odpoledne bylo věnováno pony a hobby jezdcům. Pro pony byly vypsány 4 soutěže. První byla na úrovni ZP, kde zvítězila Lenka Mokřejšová s ponym Diablo 1 z Meridian Teamu. Další pony soutěží byla soutěž ZLP, ve které první místo urvala Kretová Adéla s Amik 1 z JK Ranč za Řekou.

Vítězem další soutěže na stupni LP* se stal Jiří Složil se Sisi 23 z JASO Oldřichov. Poslední pony soutěží byla soutěž SP*, kde prvenství brala sestra předchozího vítěze Eliška Složilová s Vločka 1 taktéž z klubu JASO Oldřichov.

Poslední dvě soutěže nabitého závodního dne patřily hobby jezdcům. Vítězkou hobby soutěže do 70 cm na limitovaný čas, se stala Eva Chlupová s Dior 4 z Meridian Teamu. Poslední soutěží dne byla soutěž do 80 cm také na limitovaný čas, kdy prvenství urvala opět Eva Chlupová s Dior 4.

Zlínská oblast