Naběhla jste na úplně nový režim. Jak jste se s ním smířila? Jak to zvládáte?

Jestli se ptáte, zda jsem vyhodila výhybku, tak sama za sebe říkám ano. Neboť v tomto každodenním režimu to ani jinak nejde. Co jiného na to říci než to, že „život je boj" a musíme se s tím poprat až do konce. Ale každá strana má dva listy, i lepší stránky, co nám to přináší, ale ty si nechám sama pro sebe.

Přineslo vám cvičení změny v životě?

Určitě přineslo, nejen že se cítím velmi dobře, ale pocit, že něco dělám pro sebe a taky pro druhé, mě opravdu dobíjí. Občas jsou dny, kdy mám krizi. Ale kdo ji nemá. Pravda je taková, že jsem tu každý den. Nechodím jako ostatní si do Sportcentra Euphoria jen zacvičit, ale taky pracovat. V tomhle se má role trochu mění. Ale co můžu říci od srdce, že díky téhle skupině Kroměřížsko hubne jsem poznala fajn lidi a jsem za to moc ráda.

Co vás na té změně baví?

Mě baví hlavně lidé kolem, jejich nadšení, odhodlání si dát do těla a změnit svůj dosavadní styl života. Dnes jsem před nimi uprostřed hodiny activ walk dokonce proběhla s grilovaným hermelínem na medu. No prostě sranda musí být a pojem pravidelné cvičení je fakt odhodlání, ale občas se musí i dle zásluh zhřešit :)

A co vám chybí nejvíc?

Abych pravdu řekla, chybí mi rodina. Při mém stylu života a odhodlání vést Sportcentrum Euphoria situace není jednoduchá. Ale věřím, že za čas se vše zaběhne a bude všechno fungovat a šlapat, jak se patří. A potom přijde ta odměna, čas strávený s rodinou.

Už jste nějak zhřešila?

Já hřeším neustále. Co na to říci, prostě jsem milovník dobrého jídla a pití. Trochu se to neslučuje s tím, co děláme, ale nemůžu si pomoct. Zřejmě ty výsledky nebudou takové, jaké jsem očekávala, ale odměna v tomhle směru musí být.

Po zdravotní stránce cítíte změny?

Ano, jelikož jsem lektor activ walku a mám pravidelný cvičební plán, je ta intenzita větší, ale taky občas unavující.

Co vaše povolání?

Pěkná otázka, ale mám dvě povolání. Jedno z mých povolání, jak víte, je provozovatel Sportcentra Euphoria. To druhé poněkud složitější a méně naplňující pro mě je firma zabývající se obklady a dlažbami.

Jaká je vaše největší motivace v celém programu?

Motivace je samozřejmě jasná: dojít až do konce s dobrým výsledkem a taky s dobrým pocitem. Ale necháme se překvapit, ne?

Komu z finalistů nejvíce fandíte?

Nemám žádného osobního favorita. Prostě fandím všem. A taky obdivuji ty, kteří dokážou striktně vše dodržovat dle plánu a rozvrhu, který si stanoví. V tomhle hektickém životě není lehké se zařadit a zvládnout vše s nadhledem. Je to dřina, odříkání a zkouška pro každého z nás.

Koho z finalistů nejčastěji vidíte? A koho nejméně?

Nebudu konkrétně jmenovat, ale určitě tři čtvrtě skupiny vidím často a taky společně se účastníme hromadných cvičení. Řekla bych, že jsme výjimečná skupina a super parta. :)