Němčice prodloužily sérii bez inkasované branky na 283 minut

ZÁŘÍČÍ – MRLÍNEK 1:2 (1:2)

„Hned z první útoku jsme vstřelili vedoucí gól. Hosté však záhy vyrovnali a začali nás v prvním poločase tlačit. Byli o poznání lepší a dostali se do vedení. Do druhého poločasu přišli naši hráči jako vyměnění. Zatlačili hosty na jejich polovinu a prakticky k ničemu je nepustili. Vytvořili jsme si pár šancí, ale nepodařilo se nám je proměnit. Za druhý poločas si tým zaslouží pochvalu, ale v prvním poločase to byla katastrofa," řekl vedoucí domácího týmu Ladislav Hýbner.

„Začátek jsme opět moc dobře nezvládli. Hned ve 2. minutě jsme prohrávali. Odpověděli jsme brzkým vyrovnávacím gólem a otočili jsme skore v náš prospěch. Po přestávce jsme hráli hodně zatažení a domácí nás trošičku zatlačili. Skore se už neměnilo a odvezli jsme tři velmi cenné body, které nás posunuly do čela tabulky," řekl spokojený trenér hostů Viktor Vinklárek.

Branky: Chytil – Surý 2. Rozhodčí: Mucha. Diváci: 120.

Záříčí: D. Koláček – Dolák (Mrázek), Navrátil, Žáček, Křepelka, Šubík, Pavela, Dobrý, Blažek, Kouřil (Vlasatý), Chytil.

Mrlínek: Novák – Horák, Kušík, Heryán, Kušík, Horák, Vrubel, Podzemný, Horák, Surý, Dostál.

ZBOROVICE – LOUKOV 1:0 (0:0)

„Oproti minulému utkání se nám hra vůbec nedařila. Byla v ní spousta nepřesností a chyběl nám pohyb. Proto se od začátku utkání nebylo na co dívat. Ojedinělé šance byly na jedné i druhé straně. Nám se však patnáct minut před koncem po standardní situaci podařilo vstřelit vítězný gól. Podařilo se nám zlomit domácí prokletí," pochvaloval si trenér Zborovic Radovan Kunc.

„Diváci, kteří navštívili utkání, mohli mít stejný úraz jako po požití metylalkoholu, tedy oslepnout. Oba týmy předvedly naprostou katastrofu. To se ani fotbalem nedalo nazvat. Bylo to spíš chození a z deseti bylo osm zkažených přihrávek. My jsme vyloženou šanci v prvním poločase zahodili, když Kundera namísto aby míč zasunul do odkryté branky, přihrával. Na začátku druhé půle jsme domácí zatlačili. Měli jsme snad čtyři šance. Nastřelili jsme i břevno, ale Zborovicím výborně zachytal brankář. Platí nedáš – dostaneš. Domácí z jedné skrumáže dali jediný gól a své vedení si udrželi až do konce. Tentokrát nevyhrál lepší, ale šťastnější," řekl trenér hostů Miroslav Hovořák.

Branka: Judas. Rozhodčí: Karlík. Diváci: 80.

Zborovice: Varga – Hanák, Judas, Kojetský, Šumbera, Štěpánek, Veselý, M. Šprňa, Vybíral, Šuta, Setinský (Solař, Janča, Žurman).

Loukov: Švehlík – Šenovský, Kuběna, J. John, K. John, Šmerda, Petřík, Kundera, Kocman, Janek, Pospíšil (Fuksa, Žáček, Babič).

KYSELOVICE – PRUSINOVICE 8:2 (2:1)

„První poločas jsme vyhráli pouze 2:1, protože další tři šance jsme nevyužili. V druhé půlce jsme dali rychle dva góly a utkání se zlomilo. Nemyslím si, že Prusinovice mají výrazně slabý tým, ale leží na nich deka. My jsme toho využili a absolutně zaslouženě vyhráli," řekl domácí trenér Vít Říkovský.

„Začali jsme první poločas dobře, ale zaskočilo nás, že během úvodní čtvrthodiny jsme museli dvakrát střídat. Velký problém bylo nahradit brankáře. Navíc nemohl v zápase pokračovat ani jeden z našich nejlepších obránců Barot. I přesto jsme nehráli špatně, a prohrávali jen 1:2. V kabině bylo velké odhodlání s výsledkem něco udělat, ale když jsme přišli na hřiště, tak jsem se nestačil divit. V prvních dvaceti minutách jsme dostali pět gólů. Absolutně jsem nechápal, co se to na hřišti děje. Naši hráči propadali ve všech řadách. Domácí vyhráli zaslouženě," dodal trenér Prusinovic Bohuslav Polášek.

Branky: 12., 37., 55., 64. a 85. M. Říkovský, 57. a 68. Přikryl, 60. Seibert – 44. Vybíral, 77. R. Nevřala. Rozhodčí: Tříska. Diváci: 50.

Kyselovice: Molčík – Němec, Kroupa, M. Říkovský, Přikryl, V. Říkovský st., Zádrapa, Petřík, Seibert, V. Říkovský ml., R. Vymětal.

Prusinovice: Barot – Sklenář, Bartošek, Šiška, Barot, Kopřiva, R. Nevřala, Mrázek, Tkadlčík, Vybíral, Šindelek (M. Nevřala, Doležel, Polešovský).

ŽERANOVICE – RUSAVA 3:4 (0:4)

„První poločas jsme vyhráli suverénním způsobem, a to jsme ještě další šance neproměnili. Bohužel ve druhém poločase jsme přestali hrát svoji hru. Ztráceli jsme míče a často jsme je přihrávali domácím, kteří začali výsledek korigovat. Nakonec jsme byli rádi, že jsme vítězství udrželi," dodal trenér Rusavy Přemysl Melichárek.

Branky: 65. Zámorský, 77. Sukup, 85. D. Klimek – 14. a 18. J. Pavelka, 4. Zelený, 30. M. Vaculík. Rozhodčí: Skyba. Diváci: 80.

Žeranovice: Gába – Zámorský, Sklenář, Sedlařík, Hubík, Dokoupil, Smýkal, Menšík, D. Klimek, P. Sedláček, Pruš (Sukup, Tůma).

Rusava: Vašík – J. Pavelka, Ševčák, Barot, Havránek, P. Pavelka, Šimčík, K. Vaculík, Zelený, Mich. Vaculík, Mir. Vaculík (Zbranek, Janek).

ROŠTĚNÍ – STŘÍLKY 4:2 (1:1)

„Myslím si, že to byla z naší strany jednoznačná záležitost. V prvním poločase jsme sice prohrávali 0:1 z penalty, když stejnou výhodu jsme nevyužili, ale do dvacáté minuty to mohlo být klidně 4:0. Druhý poločas už jsme hráli podle mých představ. Naše vítězství mohlo být mnohem výraznější. Zahodili jsme obrovské množství gólových příležitostí," řekl domácí kouč Milan Dvorník.

„Byl to kvalitní zápas v těžkých podmínkách. Pršelo a hrálo se za velmi silného větru. My jsme v prvním poločase dobře bránili, přesto měli domácí šance, které stejně jako penaltu za stavu 0:0 neproměnili. My jsme se dostali do vedení gólem z pokutového kopu. Těsně před přestávkou domácí vyrovnali. Ve druhém poločase jsme dostali velmi rychle branky a zápas se potom už vyvíjel ve prospěch domácích. Chtěl bych vyzvednout výkon našeho brankáře Maceji, který slavil v den utkání padesáté narozeniny. Podal fantastický výkon a uchránil nás od výraznější porážky," dodal trenér hostů Břetislav Marek.

Branky: Zakopal, Škrabana, R. Zapletal, Regentík – Věžník (pen.), Novák. Rozhodčí: Veselý. Diváci: 100.

Roštění: M. Nevřala – Filandr, Přikryl, Štěpánek, Paštěka, R. Zapletal (70. Vlkolenszki), Škrabana, Zakopal, Jirsa (88. D. Nevřala), V. Zapletal (80. Číhal), Regentík.

Střílky: Maceja – Věžník, Marek, T. Posolda, Jančík, Hegr (55. R. Jelínek), Foltýn (80. Hradil), Hubr (85. Dihlačka), Hlaváček, Novák, Elzner.

SLAVKOV P. H. – MORKOVICE B – odloženo

Utkání se odehraje v náhradním termínu 11. 11. (13.30).

NĚMČICE – LUTOPECNY 5:0 (4:0)

„Po dvou zápasech venku kde jsme uspěli, nedostali branku a získali čtyři body, jsme to chtěli potvrdit i doma. Vyšel nám hned začátek utkání, když jsme se brzy dostali do vedení. To nás uklidnilo. Neměli jsme tentokrát problémy se střelbou a proměňováním šancí. Do poločasu jsme vedli 4:0. Ve druhém poločase jsme přidali ještě jednu branku a vítězství jsme si pohlídali. Jsem rád, že potřetí v řadě jsme neinkasovali. Hra dozadu se hodně zlepšila. Klukům gratuluji k výkonu a doufám, že se budeme dál posouvat v tabulce výš," řekl domácí trenér Michal Štěpánek.

„Domácí se lépe přizpůsobili terénu než my. Prostě do čeho kopli, to byla branka. U nás chybovali brankář i obrana. Na mokrém terénu jsme přihrávali do obrany, kde to klouzalo. Hráli jsme jako by bylo pěkně. Domácí hráli jednoduchý fotbal, což na nás stačilo. Jsme špatní z přístupu některých hráčů. Ve druhé půli domácí už zvolnili. My jsme zápas totálně nezvládli. Na mokrém terénu jsme vůbec nebojovali," zlobil se trenér hostů Josef Pospíšil.

Branky: 9. a 57. R. Darebníček, 6. Cejpek, 25. Z. Niedermertl, 30. Holý. Rozhodčí: Caletka. Diváci: 60.

Němčice: Láník – Darebník, Sládeček, Vyvlečka, Cejpek, Tobolík, Lochman, Z. Niedermertl, Holý, Radim Darebníček (Roman Darebníček, Hynčica, Zaoral).

Lutopecny: Večerka – Juřena, Šilhár, Novák, Binas, Knapík, Hanzlík, Přecechtílek, Jurásek, Krist, Doležal (Roháč, Knap, Chalany).