Skupina A

ZAHNAŠOVICE – TUČAPY 2:0 (2:0)

Branky: R. Janalík, V. Zakopal. Rozhodčí: Caletka. Diváci: 50.

KOSTELEC U HOL. B – RAJNOCHOVICE 2:7 (0:5)

„Měli jsme z tohoto utkání obavy, ale vyšel nám nástup do zápasu stejně jako ve většině minulých zápasů, a po čtvrthodině jsme vedli 2:0. Tím byl stanoven vývoj utkání. Poté jsme měli více útočných akcí, více střel na branku, více gólových příležitostí, což se projevilo na skóre poločasu 5:0 v náš prospěch. Na začátku druhé půle to bylo již 6:0. Pak došlo z naší strany k uspokojení a nesoustředění se na hru, což domácí potrestali dvěma góly. Na závěr utkání jsme měli poslední slovo opět my a uzavřeli naši výhru sedmým gólem," řekl vedoucí mužstva Rajnochovic Jiří Dubják.

Branky: Gerát 2 – Topič 6, P. Doležal. Rozhodčí: Karlík. Diváci: 50.

Rajnochovice: Rýc M. – Koláček P. (Ides J.), Doležal P. (Hájek L.), Staněk M., Doležal M., Chromec F., Kubík D., Jurča L., Topič T., Ides T. (Laibner J.), Hrachovec J.

ZÁHLINICE – MYSLOČOVICE B 4:2 (2:1)

Branky: 31., 60. (pen.) a 76. Paštěka, 14. Jakvid – 25. Dorazín, 75. (pen.) Velísek. Rozhodčí: Matucha. Diváci: 65.

MÍŠKOVICE – RYMICE 2:0 (0:0)

Branky: Hausknecht, vl. Rozhodčí: Skyba. Diváci: 80.

PRAVČICE – KOMÁRNO 1:8 (1:1)

Zápas dvou rozdílných poločasů sehrálo Komárno v pátek na hřišti Pravčic. V prvním poločase měli mírně navrch domácí hráči, kteří především díky dobré defenzívě a ofsajd systému dlouho nepouštěli hráče Komárna k brance. Úvodní branku vstřelili domácí po rychlém brejku po pravé straně a přihrávce na osamoceného hráče. Komárno se pokoušelo překvapit soupeře především ze standardních situací, ze kterých si vypracovalo několik šancí. Těsně před přestávkou se ve vápně uvolnil Hošťálek a krásnou střelou vyrovnal.

Komárno ve druhém poločase předvádělo mnohem lepší fotbal než v poločase prvním a domácí si s hosty nevěděli rady. K vysoké výhře nasměroval Komárno paradoxně domácí obránce, který si vstřelil vlastní gól, a to hosty nakoplo. Poté další branky přidali: střelou z pravé strany Klas, další střelou nachytal brankáře Orava, druhý zásah si střelou k tyči připsal na své konto Hošťálek a po dvou brejkových situací se skoro totožně trefil Orava a završil tak hattrick.

Komárno i přes oslabenou sestavu dokázalo svého soupeře porazit vysoko 1:8, i když hra nebyla, hlavně v prvním poločase ideální, ale konečně začali hostující hráči proměňovat vyložené šance.

Branky: Tkadlčík – Orava 3, Hošťálek 2, Perutka, Klas, vl. Rozhodčí: Hušek. Diváci: 50.

Komárno: Šindelek Jiří – Šindelek Josef, Ondroušek, Žejdlík M., Orel – Žejdlík J., Hošťálek, Kundrát, Perutka – Klas, Orava (Matušů, Gajdůšek).

MARTINICE – BŘEST 0:2 (0:1)

Branky: Juračka 2. Rozhodčí: Sanislo. Diváci: 100.

LUDSLAVICE – CHVALČOV 1:0 (0:0)

Zápas mužstev z popředí tabulky sliboval vyrovnaný souboj, což se na hřišti i potvrdilo. Domácí celek začal utkání aktivněji a bylo vidět, že se na zápas a soupeře dobře připravil. Ze zákulisí se proslechlo, že domácí trenér ještě před zápasem velmi vehementně a podrobně s hráči probíral herní a taktické situace, které můžou nastat. Hosté však již během první půle hru vyrovnali, ale branky se diváci v prvních pětačtyřiceti minutách nedočkali. Bylo zřejmé, že tento zápas bude o jedné brance. To se také potvrdilo ve druhém poločase, když domácí celek P. Kavanem vstřelil branku, která v tomto bojovném a vyrovnaném utkání byla rozhodující pro zisk tří bodů pro domácí mužstvo.

Branka: 47. Kavan. Rozhodčí: Vybíral. ČK: 77. Truhlář – 77. Trňák. Diváci: 100.

Ludslavice: Bakalík – Uličný, Vlček, Hejkerlík, Skotek, Valčík, Kavan, Rafaja, Hubáček, Truhlář, Křižan (Žák, Švach, Herodes).

Chvalčov: Šimčík – Trňák, Balvín T., Olša, Tiller, Zmeškal, Balvín J., Černý, Talach, Kopeček, Něstreljajev (Trnčák, Marek).

HLINSKO P. H. – HOLEŠOV B 1:4 (0:2)

Branky: Švehlík – Machálek, Olša, Kovan, Marek. Rozhodčí: Rybka. Diváci: 80.

Skupina B

KROMĚŘÍŽ B – ZLOBICE 3:0 (2:0)

První gól utkání vstřelil v osmé minutě Vojtášek po přihrávce Řeháka. Další branku přidal Ševčík ve 24. minutě, když dorazil míč do sítě. Další šance domácích zůstaly nevyužity, a protože nebezpečnou hlavičku hostujícího Sukupa vyrazil brankař Švec, skóre se neměnilo. I Ve druhém poločase měli domácí míč častěji na svých kopačkách, ale hosté hrozili z nebezpečných brejků. V 85. minutě přidal další gól střídající Zdráhal.

Branky: Vojtášek, Ševčík, Zdráhal. Rozhodčí: Panáček. Diváci: 120.

Kroměříž B: Švec – Fryšták, Moravčík, Parobek (54. Kubík), Zavadil, Vojtášek (76. Zdráhal), Ševčík, Bajer, Křížek, Řehák (45. Servus), Steiner

BAŘICE – ZBOROVICE B 1:3 (0:2)

Branky: Konečný – J. Šprňa, Janča, vl.

ZÁŘÍČÍ B – LITENČICE 1:2 (0:0)

Branky: Blažek – Hamala, Raclavský. Rozhodčí: Zapletal. Diváci: 40.

DŘÍNOV – SKAŠTICE B 1:5 (0:2)

Branky: Hlaváč – Konečník 3, Oračka 2.

ŠELEŠOVICE – KVASICE B 2:1 (0:0)

„Do utkání jsme vstoupili aktivně, domácí jsme jasně přehrávali. Vytvořili jsme si spoustu šancí, ale zase se projevila naše nemohoucnost tyto situace řešit s rozvahou. Za celý první poločas neměl náš brankář jediný zákrok. Druhý poločas se trochu vyrovnal, ale zase jsme byli lepší. Utkání rozhodla nařízená penalta za zbytečný faul Štěpaníka. Po ní jsme bohužel dostali i druhý gól z jasného ofsajdu. Do konce zápasu jsme Šelešovice tlačili, ale podařilo se nám jenom snížit Dohorákem. Nic proti soupeři, ale zatím to byl nejslabší tým, se kterým jsme se na podzim setkali. Takové zápasy musíme prostě vyhrávat," řekl trenér hostů Petr Skypala.

Branky: Kozubík, Vrbíček – Dohorák. Rozhodčí: Stuchlík. Diváci: 45.

Kvasice B: Belza – Gazda (Pospíšil), Večerka M., Štěpaník, Reiskup, Ambruz (Foltýn), Dohorák, Dočkal, Hora, Hrabal, Brázdil (Halamíček).

LUBNÁ B – RATAJE 1:3 (0:2)

Branky: Kovařík – A. Chalupa 2, Vacl. Rozhodčí: Mucha. Diváci: 50.

TĚŠNOVICE B – BEZMĚROV 1:4 (1:1)

„Utkání v Těšnovicích jsme výsledkově zvládli i přes značné problémy se sestavou. Domácí byli nebezpeční především díky fluktuantům z áčka, ale dokázali jsme si s tím poradit. Bohužel se nám zranil v tomto utkání Michal Trávníček, což nám značně komplikuje situaci do dalších zápasů," řekl trenér hostů Libor Foltýn.

Branky: Chalupa – Trávníček 2, Zatloukal, Mariánek. Rozhodčí: Sedlář. Diváci: 80.

KYSELOVICE B – POČENICE 6:1 (2:0)

Branky: A. Říkovský, Tinka, Ščudla, Otáhal, Ulehla, D. Vymětal – Mišurec. Rozhodčí: Jelínek. Diváci: 60.