„Za vítězství jsem sice rád, nicméně dál pokračujeme v přípravě na novou sezonu. Utkání nám odhalilo řadu nedostatků, na kterých budeme muset ještě zapracovat,“ upozornil na klubovém webu trenér Jindřich Lehkoživ.

S jeho týmem to vypadalo zle. Po první půli prohrával 1:3, když se za domácí trefil i nestárnoucí Petr Švancara. Po změně stran ovšem přišel obrat. V 56. minutě snížil Otruba, v 74. minutě vyrovnal z penalty Motal a hrdinou se stal v nastaveném čase Erik Hradil. „Domácí ukázali, že mají svou kvalitu a v divizi určitě budou hrát důstojnou roli. Nám naopak vázla souhra. Jsem však rád, že kluci ani za stavu 1:3 zápas nevzdali, bojovali a šli výsledku naproti,“ ocenil Lehkoživ.

I přes prohru svého celku měl z utkání výborný dojem bývalý útočník Slovácka Petr Švancara. „Byl to skvělý zápas. Pomohl tomu soupeř. Hulínu gratuluji k postupu a přeji mu, ať se dostane co nejdále. Také jsem rád, že jsem po dlouhé době viděl Vencu Ondřejku, se kterým jsem si zahrál ve Slovácku. Doufám, že se mu bude dařit, poněvadž jej mám rád,“ líčil pro web Spartaku.

TIŠNOV – HULÍN 3:4 (3:1)

Branky: 19., 22. Krejčíř, 29. Švancara – 8. Šrom, 56. Otruba, 74. Motal z pen., 91. Hradil. Rozhodčí: Hájek – Sedláček, Nejezchleb, 315 diváků. Hulín: J. Dostál – Vyskočil Mich., Zlámal, Číhal (73. Kovář), Michálek – Šrom, Dvořáček, Motal, Hradil, Ondřejka – Otruba. Trenér: Lehkoživ.